03.12.2010. / 17:50

Autor: Nacional.hr

Novi angažman: Prve zajedničke fotografije Gorana Višnjića i djevojke Georgea Clooneyja

Višnjić u seriji glumi neuhvatljivog kriminalca koji živi na izoliranom otoku nakon što se obogatio švercem, a kojeg uništiti želi upravo tajanstvena Talijanka

Hrvatski glumac Goran Višnjić pojavit će se u posljednjoj epizodi treće sezone serije “Leverage” a prve objavljene fotografije iz te epizode otkrivaju kako je zajedničke scene snimio s talijanskom ljepoticom Elisabettom Canalis, poznatijom po tome što je djevojka filmske zvijezde Georgea Clooneyja. Tridesetdvogodišnja Talijanka s glumcem je u vezi godinu dana i već se dulje vrijeme najavljivalo kako će joj slavni dečko pomoći u ostvarivanju hollywoodske karijere.

Višnjić u seriji glumi neuhvatljivog kriminalca koji živi na izoliranom otoku nakon što se obogatio švercem, a kojeg uništiti želi upravo tajanstvena Talijanka. Osim što su dvojicu glumaca mediji godinama uspoređivali zbog činjenice da su glumili šarmantne liječnike u seriji “Hitna služba”, sad imaju još nešto zajedničko. Posljednja epizoda na kabelskoj mreži TNT bit će prikazana 19. prosinca, a glavnu ulogu vođe skupine koja lovi pohlepne i korumpirane biznismene glumi Timothy Hutton.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

registracija
24/11/10

killandrew, 04.12.10. 05:57

ne dajte se prevariti...taj peškiraš se dobro prodo preko svog pimpa lustiga. On nije vidio p...u godinama jer je ne podnosi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika