06.12.2010. / 07:00

Autor: Extra

Željko Kerum i Fani Horvat: Izbacila ga u papučama

Iako se činilo da je splitski gradonačelnik nakon raspada braka našao pravu ljubav u gotovo dvostruko mlađoj plavokosoj ekonomistici koja mu je rodila sina Franu, ovih je dana došlo do dramatične svađe koja je kulminirala izbacivanjem: donosimo priču o svim Kerumovim ljubavima

Željko Kerum i Fani HorvatŽeljko Kerum i Fani HorvatPoznato je kako žene mijenjaju frizuru kad u životu imaju problema, a slično je postupio i splitski gradnačelnik. Željko Kerum drastično je skratio kosu a nedugo nakon toga mediji su počeli pisati o problemima u njegovu životu.

Kako su prve objavile novine 24sata, njegova 26-godišnja djevojka Fani Horvat s kojom je dobio sina Franu izbacila ga je na ulicu iz njihova doma na Mejama. Prema nekim spekulacijama, moguće je da se ona nije poput njegove bivše supruge Ankice mogla dugo miriti s njegovim načinom života.

Njeno razočaranje kulminiralo je kad je posumnjala na navodnu Kerumovu romansu s jednom studenticom arhitekture koja je navodno i trudna, tvrdili su gotovo svi mediji prošlog tjedna. Iako se ispostavilo da djevojka ipak nije trudna, kad je Kerumova nevjenčana supruga doznala da se ponovo vidio s njom, doslovno ga je u papučama izbacila iz kuće. Kerum je i inače običavao za vrijeme njihovih prepirki noćiti na svojoj jahti. Kad se vratio kući, ondje je zatekao samo svekrvu, koju smo i snimili kako izlazi da bi prošetala psa. Fani je uzela svoje stvari i sina te napustila dom ostavivši Željka Keruma da razmisli o bilanci njihove veze.

Iza njega je 19 godina braka sa suprugom Ankicom čija se potraživanja nakon diobe bračne stečevine procjenjuju navodno na 56 milijuna kuna. No i njegova nova, nevjenčana supruga Fani Horvat također bi mu mogla odnijeti znatan dio imovine jer je uknjižena kao vlasnica Kerumovih tvrtki, prenose mediji. Željko Kerum oduvijek je u svojim bliskim prijateljicama vidio saveznice. Kako tvrde upućeni, mnoge spretne dame zahvaljujući Kerumovoj financijskoj potpori pokrenule su vlastiti posao, a manje ambiciozne su uspjele doći do ponekih titula na natječajima ljepote. S kojim se ženama sve povezivalo Željka Keruma i što je on na to rekao u priopćenju izdanom prošli tjedan, pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 06.12.10. 08:26

Konačno smo dočekali da uspješni poduzetnici vode pulitiku ... I ča sad oćete???


registracija
8/7/09

bankar, 06.12.10. 15:33

kakva papčina i seljačina ni sa ženama nezna živimo u društvu u kojem se hipermarketi cijene neka nam je kako nam je


registracija
28/2/08

lepiaf, 06.12.10. 22:22

jos nije savladao vjestine odrzavanja harema, :)....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika