06.12.2010. / 17:04

Autor: Nacional.hr

'Male tajne' Sonje Gaži Prpić: 100 delicija s Vegetom

Za sve gurmane koji obožavaju kuhati s Vegetom, knjiga će zasigurno biti pravo oduševljenje, tim više jer je svaka dosadašnja Podravkina kuharica imala zapažen odjek

Autor knjige Sonja Gaži Prpić Autor knjige Sonja Gaži Prpić Sonja Gaži Prpić, autorica nedavno predstavljene knjige 'Male tajne: 100 kulinarskih delicija', čak je godinu dana odabirala recepte kako bi u knjizi bili oni za čiju se pripremu namirnice lako nabavljaju, priprema nije presložena, u duhu su vremena, a u konačnici su neodoljivi.

"Ljubav prema hrani, dobrim i ukusnim jelima vraća me isprva u djetinjstvo i u dane kad sam prvi put čula za Vegetu. Stoga i nije bilo teško sljubiti sve emocije koje gajim prema hrani te s vrijednim ljudima, koji su mi pomagali da knjiga nastane, zorno predočiti kako je radost hrane njezino nastajanje, izgled i ono najvažnije konzumiranje", kazala je Sonja Gaži Prpić, koja je knjigu napravila u suradnji s Podravkom.

Na nastajanju knjige radili su i Kristina Jurić, Mirjana Burnić, Nenad Cenić, dok je za food styling bila zadužena Ljiljana Šprem. Knjiga je izašla u izdanju „Profila" i u njoj su osim jela pripremljenih s klasičnom Vegetom i recepti s Vegetom Natur te s Vegetom Mediteran i Vegetom pikant. Za sve gurmane koji obožavaju kuhati s Vegetom, knjiga će zasigurno biti pravo oduševljenje, tim više jer je svaka dosadašnja Podravkina kuharica imala zapažen odjek.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika