06.12.2010. / 17:49

Autor: Hina

Hebrang pere ruke u slučaju kamioni: Mi u Povjerenstvu smo tvrdnje temeljili na izjavama Šime Krasić

Komentirajući današnju presudu u "aferi kamioni" predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang izjavio je za Hrvatski radio da je saborsko istražno povjerenstvo o nabavci vojnih kamiona svoje nalaze temeljilo na izjavama bivšeg ravnatelja policije Marijana Benka i glavne državne revizorice Šime Krasić koji su pred povjerenstvom izjavili da nije pronađen ni jedan element kaznenog djela.

Andrija HebrangAndrija HebrangKomentirajući današnju presudu u "aferi kamioni" predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang izjavio je za Hrvatski radio da je saborsko istražno povjerenstvo o nabavci vojnih kamiona svoje nalaze temeljilo na izjavama bivšeg ravnatelja policije Marijana Benka i glavne državne revizorice Šime Krasić koji su pred povjerenstvom izjavili da nije pronađen ni jedan element kaznenog djela.

"Na tome smo temeljili zaključke. Što se pronašlo ili dogodilo nakon toga, to povjerenstvo nije moglo predvidjeti niti znati", rekao je Hebrang u povodu presude kojom je bivši ministar obrane Berislav Rončević nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora a njegov bivši pomoćnik Ivo Bačić na dvije godine zatvora zbog zloupraba u nabavci vojnih kamiona.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 06.12.10. 18:29

Vi u HDZ-u ste imali Šimu Krasić koja je vaše lopovluke ubaciuvala u zakonske regulative, zataškavajući sve činjenice koje bi eventualno navodile na nečasne radnje. I dalje očekujem da će se netko sjetiti i pročešljati rad te famozne revizorice.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 06.12.10. 18:30

Kameleon se uvijek,kao obicno,lazima izvuce od odgovornosti.


registracija
2/12/09

gromco, 06.12.10. 19:40

shima krasitc je hadezejova marioneta. treba nju u blajbu i pred uskok... kurba stara..
bitch


registracija
29/11/09

Ivis, 07.12.10. 11:46

Ako Sima laze, Andrija je taj koji to pretvara u istinu!


registracija
30/6/10

petrus7, 07.12.10. 12:24

Tu babetinu treba u zatvor i sve joj oduzeti pa bi baba sve odrukala. Govna lopovska. Sve su to oni spiskali na izbore i u svoje džepove.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika