17.03.2005. / 00:00

Autor: Hrvoje Perinić

HRVATSKA

SMIJENJEN ZAMJENIK NAČELNIKA POLICIJE ZBOG NEREDA NA NEDJELJNOJ UTAKMICI

Ministarstvo unutarnjih poslova smijenilo je s dužnosti zamjenika načelnika policije Dubravka Novaka, načelnika Odjela osiguranja Zdenka Galića, te još trojicu službenika zagrebačke policije zbog nereda na rukometnoj utakmici u nedjelju. U MUP-u su dodali još u svojem izvješću da se nastavlja potraga za izgrednicima, te da je protiv organizatora utakmice donijeta prekršajna prijava, zbog puštanja prevelikog broja gledatelja u dvoranu.
Zbog propusta u postupanju nakon četiri telefonska poziva u pomoć silovane i pretučene djevojke od strane dva mladića, stegovno će odgovarati operater koji je preuzeo pozive i policajci policijske postaje Novi Zagreb koji su trebali intervenirati. Djevojka je zvala policiju iz prtljažnika automobila kada su je oteli dva mladića i tražila pomoć. Policija nije ništa poduzela jer djevojka nije znala na kojoj je lokaciji, a Policija nema opremu za lociranje putem pozicioniranja mobitela sa kojeg se vrši poziv. Takvu mogućnost imaju operateri, ali policija ih nije kontaktirala.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika