15.12.2010. / 07:42

Autor: Boris Bilas

Video: Pogledajte kako su Grci spašavali živu glavu iskačući iz gorućeg autobusa

Grci su iz zapaljenog autobusa doslovno spašavali žive glave, razbijali su prozore kako bi što prije izašli van, a ostaje nejasno zbog čega vozač autobusa nije odmah otvorio vrata autobusa nego mu je za to trebalo dosta vremena

Foto: Željko Lukunić/PIXSELLFoto: Željko Lukunić/PIXSELLSuludi napad tzv. navijača Dinama na grupu simpatizera grčkog PAOK-a koji su u Zagreb došli kao specijalni gosti solunskog, ali i zagrebačkog kluba dobio je i svoju sliku i ton na youtubeu.

Na snimci se jasno može vidjeti kao je autobus Čazmatransa završio u plamenu nakon napada kamenjem, bakljama, a neki kažu čak i molotovljevim koktelima te su samo čudom izbjegnute teže ozljede putnika.

Grci su iz zapaljenog autobusa doslovno spašavali žive glave, razbijali su prozore kako bi što prije izašli van, a ostaje nejasno zbog čega vozač autobusa nije odmah otvorio vrata autobusa nego mu je za to trebalo dosta vremena. Vjerojatno je i on bio u šoku od još jednog bezumnog čina onih koji se nazivaju 'branitelji časti Zagreba grada'.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

registracija
20/11/10

imalkogod, 15.12.10. 10:21

Te tzv BBB (drogiranu gamad),treba pozatvarati svakog po 20godina...svaki dfan imu zatvoru rebra lomiti,pa čak i njihovim roditeljimajer ih nisu odgojili...oni su SRAMOTA nase drzave.


registracija
20/11/10

imalkogod, 15.12.10. 10:22

Ispričavam se što mi tipkovnica nije dobra,pa počesto ne razmekne riječi...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika