16.12.2010. / 13:19

Autor: Totalsport

Ferrari i dalje traži uvođenje trećih bolida

Formula 1 je jedini sport u kojem nemaš priliku trenirati. To je kao kad biste Real Madridu, Milanu ili Interu naredili da moraju igrati u kopačkama bez čepova po kiši ili da se ne smiju zagrijavati prije utakmica Lige prvaka

Ferrari traži još jedan bolidFerrari traži još jedan bolidPredsjednik uprave Ferrarija Luca di Montezemolo još je jednom potvrdio kako i dalje ustraje na mogućnosti uvođenja trećeg bolida za najbolje momčadi u Formuli 1.

Di Montezemolo je uvjeren kako bi znatno bolje rješenje bilo da se, umjesto uvođenja novih momčadi, najboljim timovima dopusti da imaju po tri vozača.

- To je ideja koju ćemo promovirati i u budućnosti. A moramo se boriti i za ukidanje ove apsurdne odluke o zabrani testiranja bolida tijekom sezone - rekao je Di Montezemolo i dodatno pojasnio svoj stav.

- Formula 1 je jedini sport u kojem nemaš priliku trenirati. To je kao kad biste Real Madridu, Milanu ili Interu naredili da moraju igrati u kopačkama bez čepova po kiši ili da se ne smiju zagrijavati prije utakmica Lige prvaka.

Osvrnuo se prvi čovjek Ferrarija i na brojne nove staze koje niču diljem svijeta.

- Kod izgradnje novih staza trebalo bi više pažnje posvetiti mogućnostima prestizanja, a ne lijepoj arhitekturi - istaknuo je Di Montezemolo.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika