16.12.2010. / 14:34

Autor: Nacional.hr

Saznajte kakve žene najviše privlače muškarce

Kako su pokazali rezultati istraživanja, muškarci ne mogu odoljeti ženama sportske građe. To su uglavnom pripadnice nježnijeg spola koje se mogu pohvaliti zategnutom stražnjicom i čvrstim grudima

Iako većina muškaraca još uvijek tvrdi kako je osobnost presudna pri odabiru idealne partnericu, činjenica je da muškarci ipak veliku pažnju pridaju i fizičkom izgledu.

Koji tipovi žena ne ih najviše privlače doznali su znanstvenici iz Velike Britanije, prenosi portal žena.blic.rs. Naime, kako su pokazali rezultati istraživanja, muškarci ne mogu odoljeti ženama sportske građe.

To su uglavnom pripadnice nježnijeg spola koje se mogu pohvaliti zategnutom stražnjicom i čvrstim grudima. Tri četvrtine ispitanika čezne za ženom koja pazi na liniju, međutim s druge strane da ta ista ne pretjeruje od suzdržavanja od omiljenih namirnica.

Naravno na vrhu liste našle su se i žene s dugom kosom i vitkom linijom, a čak 91 posto muškaraca tvrdi da idealna partnerica mora uvijek biti raspoložena za seks. Doduše, 60 posto tvrdi da savršena žena ipak mora imati i smisla za humor.

U ovom istraživanju je sudjelovalo tri tisuće Britanaca.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika