18.12.2010. / 08:15

Autor: Nacional.hr

I bogati plaču: 10 razvoda koji su obilježili 2010. godinu

Parovi koji su ipak najviše zaintrigrirali javnost, zasigurno su hollywoodska glumica Sandra Bullock i Jesse James te slavni golfer Tiger Woods i Elin Nordegren. U nastavku donosimo top 10 razvoda koji su obilježili 2010. godinu!

Sandra Bullock i Jesse JamesSandra Bullock i Jesse JamesU godini koja je iza nas, uistinu je bilo mnogo skandala, kako domaćih tako i stranih celeba. I dok će neki 2010. godinu pamtiti kao uspješnu, čini se da je ipak više onih kojima neće ostati u lijepom sjećanju. Par koji je ipak najviše zaintrigrirao javnost, zasigurno je hollywoodska glumica Sandra Bullock i Jesse James. U nastavku donosimo top 10 razvoda koji su obilježili 2010. godinu!

1. Scarlett Johansson i Ryan Reynolds
Da su nakon dvije godine braka, odlučili krenuti stvatko svojim putem, Scarlett Johansson i Ryan Reynolds objavili su početkom ovog tjedna.

"Nakon dugog i ozbiljnog razmišljanja, odlučili smo se razvesti. Ušli smo u brak s ljubavlju i isto tako iz njega izlazimo", stajalo je u zajedničkom priopćenju. Neki mediji su se raspisali da im je brak propao jer su zbog snimanja malo vremena provodili zajedno, dok časopis People tvrdi da su se rastali još prije šest mjeseci.

2. Elizabeth Hurley i Arun Nayar

Nakon što je u medije početkom prosinca procurila informacija kako je Elizabeth Hurley nevjerna svom suprugu Arunu Nayari, manekenka i glumica je odlučila demantirati takve navode. Doduše, ljepotica nije negirala da se viđa s igračem kriketa Shaneom Warneom, otkrila je kako nije riječ o aferi izvan bračne postelje jer se prije nekoliko mjeseci rastala od supruga.

S indijskim poduzetnikom Arunom Nayarom, Elizabeth Hurley je bila u braku tri godine. O njihovom razvodu šuškalo se duže vrijeme, međutim budući da se par do nedavno zajedno pojavljivao u javnosti, rijetki su oni koje ova vijest nije šokirala.

3. Eva Longoria i Tony Parker
Glumica Eva Longoria, koja se proslavila ulogom u seriji 'Očajne kućanice' i košarkaš Tony Parker odlučili su se rastati nakon tri godine braka. Iako su kao razlog naveli nepomirljive razlike, još od sredine studenog kada je ova vijest procurila u medije, kao pravi razlog spominje se košarkaševa nevjera.

4. Rachel Weisz i Darren Aronofsky
Dobitnica Oscara, britanska glumica Rachel Weisz i njezin partner, redatelj Darren Aronofsky, rastali su se nakon devet godina. Doduše, tih devet godina bili su u nevjenčanom braku iz kojeg imaju 4-godišnjeg sina.

5. Courteney Cox i David Arquette
Glumački par, Courteney Cox i David Arquette rastali su se nakon jedanaest godina zajedničkog života. Par je navodno raskinuo još prije nekoliko mjeseci, međutim javnost je o tome obvještena tek početkom listopada.

6. Cheryl i Ashley Cole
Pjevačica Cheryl Cole i nogometaš Ashley Cole službeno su se razišli početkom rujna. Konačno zbogom' rekli su si na londonskom Visokom sudu nakon četiri godine braka, a proces razvoda trajao je manje od šezdeset sekundi. Razlog raskida su nogometaševi izleti izvan bračne postelje, a za njegove afere pjevačica je saznala krajem veljače.

7. Tiger Woods i Elin Nordegren
Golfer se i službeno razveo od svoje supruge Elin Nordegren krajem kolovoza. Tiger Woods i Elin Nordegren imaju dvoje djece, kćer Sam Alexis (3 godine) i sina Charliea Axela (1 godina). Razlog prekida su Woodsovi izleti izvan bračne postelje.

8. Sean Penn i Robin Wright
Američki glumački bračni par Sean Penn i Robin Wright i službeno se razveo krajem srpnja nakon duge i turbulentne veze, obilježene svađama i pomirbama. Razveli su se zbog "nepomirljivih razlika". Penn, dvostruki dobitnik Oscara, i Wright dogovorili su zajedničko skrbništvo nad sinom Hopperom.

9. Sandra Bullock i Jesse James
Ovogodišnja dobitnica Oscara i njezin nevjerni suprug Jesse James službeno su se razišli krajem lipnja u Teksasu nakon pet godina braka. Rastali su se zbog Jamesovih izleta izvan bračne postelje. Za suprugov preljub, Sandra Bullock je saznala kada je o tome progovorila manekenka Michelle McGee.

10. Kate Winslet i Sam Mendes
Glumica i redatelj rastali su se u ožujku nakon sedam godina braka. Inače, glumica i redatelj vjenčali su se 2003. godine na skromnoj svečanosti na Karibima. Svadbenom činu nazočili su samo njezina kći Mia i troje bliskih prijatelja. Prije Mendesa, tridesetčetnerogodišnja oscarovka je bila u braku s Jimom Threapletonom i odmah nakon razvoda je započela ljubavnu vezu s Mendesom s kojim ima i sina Joea.

Vezane vijesti

Top 10 hollywoodskih razvoda na brzaka

Top 10 hollywoodskih razvoda na brzaka

Mislite li da je brak između Kim Kardashian i Krisa Humphriesa kratko trajao? Istina, 72 dana je malo, ali Hollywood je otkvačeno mjesto, tamo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika