17.12.2010. / 15:36

Autor: Hina

Madonna i Michael Jackson biti će izloženi na festivalu ledenih skulptura u Brugesu

Osim mjesta s UNESCO-ova popisa zaštićenih spomenika poput sfinge iz Gizeha, na festivalu će biti prikazane i slavne osobe poput Michaela Jacksona i Madonne

MadonnaMadonnaNa 10. festivalu ledenih skulptura u Brugesu na sjeveru Belgije ove će godine biti izložene mnoge svjetske znamenitosti svih vrsta, od Marylin Monroe do pariškog Slavoluka pobjede.

Tridesetak umjetnika iz 11 zemalja izradilo je 74 ledena djela, među kojima su neka teška i nekoliko tona i viša od dva metra.

Osim mjesta s UNESCO-ova popisa zaštićenih spomenika poput sfinge iz Gizeha, na festivalu će biti prikazane i slavne osobe poput Michaela Jacksona i Madonne.

Za izradu skulptura potrebno je 300 tona leda i 400 tona snijega, a bit će izložene u velikom šatoru površine 1200 četvornih metara podignutu ispred željezničkog kolodvora.

Posjetitelji kojima bude prehladno na održavanoj temperaturi od - 6 Celzijevih stupnjeva moći će se ugrijati na ledenom toboganu ili u "ice baru" uz alkoholna pića i vruću čokoladu.

Festival je otvoren od 26. prosinca do 16. siječnja.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

registracija
24/11/10

killandrew, 19.12.10. 22:07

to lezbačko smeće Madonna... baš su našli koga će raditi od leda. Treba ih sve smrznuti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika