17.12.2010. / 21:09

Autor: Totalsport

Eduardovi golovi mjeseca sada konkuriraju za Šahtarov gol godine

Na popisu je deset mjesečnih pobjednika, za sve mjesece izuzev siječnja i prosinca, kada se u Ukrajini ne igra natjecateljski nogome

Eduardo da SilvaEduardo da SilvaSlužbena internetska stranica Šahtara iz Donjecka nastavlja s izborom najljepših golova nogometaša koji brane boje ukrajinskog prvaka.

Nakon što je hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva u izboru navijača zabio uvjerljivo najljepše Šahtarove golove u listopadu i studenom, sada se s ista dva gola, oba postignuta svom bivšem klubu, londonskom Arsenalu, natječe za gol godine.

Na popisu je deset mjesečnih pobjednika, za sve mjesece izuzev siječnja i prosinca, kada se u Ukrajini ne igra natjecateljski nogomet.

Najveći je kandidat za naslov pobjednika ipak Brazilac Douglas Costa, koji na listi konkurira s četirima postignutim golovima. Najljepše je, barem po ukusu navijača, 20 godišnji napadač zabijao u ožujku, travnju, svibnju i srpnju.

Svi najljepši Šahtarovi golovi djela su, uračunamo li i Eduarda, Brazilaca. Iznimka je jedino 21-godišnji armenski veznjak Henrih Mhitarjan, strijelac najljepšeg pogotka u rujnu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika