18.12.2010. / 10:21

Autor: Totalsport

Bundesliga: HSV bolji u Mönchengladbachu i nakon 24-satnog puta

Momčad Armina Veha iskupila se barem djelomično za prošlotjedni domaći poraz (4-2) od Bayera iz Leverkusena

Momčad HSV-a uspjela je doputovatiMomčad HSV-a uspjela je doputovatiNogometaši Borussije iz Mönchengladbacha prezimit će na posljednjem mjestu bundesligaške ljestvice nakon što su u prvom dvoboju 17. kola kao domaćini poraženi od HSV-a 2-1...

Slavili su gosti pred 42.253 gledatelja zahvaljujući pogocima Eljera Elije (drugi bundesligaški u drugoj uzastopnoj utakmici) i Piotra Trochowskog, koji je odlučio pobjednika u 72. minuti pogotkom iz slobodnog udarca.

U međuvremenu je na 1-1 izjednačio Belgijac Igor de Camargo zabivši glavom u 48. minuti, samo dvije minute nakon vodećeg gola 23-godišnjeg Nizozemca, i to poslije sjajnog prodora po lijevoj strani i centaršuta američkog veznjaka domaćih Michaela Bradleyja.

Domaća je momčad ostvarila peti uzastopni poraz, te je ostala na posljednjem mjestu ljestvice s deset bodova iz 17 utakmica.

Momčad Armina Veha iskupila se barem djelomično za prošlotjedni domaći poraz (4-2) od Bayera iz Leverkusena.

Uspjelo je to igračima Armina Veha nakon nevjerojatnog puta autobusom od Hamburga do Düsseldorfa u trajanju od puna 24 sata. Na put su Hamburžani krenuli u četvrtak malo iza podneva nadajući se da će uzletjeti s gradskog aerodroma. Nije im to uspjelo niti iz Hamburga, niti iz Kölna, pa su, nakon prinudnog noćenja u Nottulnu kod Kölna, u Düsseldorf, odakle su neposredno prije utakmice krenuli za obližnji Mönchengladbach, napokon stigli tek u petak poslijepodne.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika