18.12.2010. / 11:25

Autor: Totalsport

Nema spora između Redknappa i "razuzdanih" igrača

Istina, King je jedini izgledao malo pospano - rekao je Redknapp

Harry RedknappHarry RedknappNekoliicina nogometaša londonskog Tottenhama ovog su tjedna na "kvalitetan" način proslavili božićni party kluba, zabavljajući se u jednom od noćnih klubova...

Vijest vjerojatno ne bi bila toliko popularna da fotoaparati engleskih papparazza nisu uhvatili igrače na izlasku iz noćnog kluba. I dok je većina njih, a u grupi su bila i dva hrvatska nogometaša, Luka Modrić i Vedran Ćorluka, izgledala prilično trezveno, Ledley King je ostavljao dojam prilično pijane osobe. Primjetio je to i njihov trener Harry Redknapp:

- Istina, King je jedini izgledao malo pospano - rekao je Redknapp i nastavio:

- No, možda je po slici teško procijenjivati koliko je netko pijan ili ne. Ne može objektiv uvijek uhvatiti otvorene oči. Ovako bih zaključio da se King prilično opustio, ali... - u simpatičnom je tonu komentirao Redknapp.

Inače, King je zbog ozljeda prepona izbivao neko vrijeme s travnjaka, te, primjerice, neće konkurirati za prvenstveni ogled ovog vikenda.

- Nemam problema oko božićnog tuluma. Igrači su došli do mene pitati mogu li izaći vani. Sve je bilo ponukano time da je novi dečko kod nas, Van der Vaart, htio van, pa su se, eto, skupili pri izlasku - zaključio je Redknapp u vedrom tonu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika