19.12.2010. / 08:35

Autor: Andrea Belin

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić pobjednici 'Plesa sa zvijezdama'

Oba para plesala su po tri plesa. Nera i DamirPobjednici su opet osvojili maksimalan broj bodova, a Mila Horvat i Robert Schubert samo dva boda manje

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić; Foto: Boris Sčitar/PIXSELLNera Stipičević i Damir Horvatinčić; Foto: Boris Sčitar/PIXSELLZavršila je i peta sezona HTV-ovog showa 'Ples sa zvijezdama' u kojoj je titula pobjednika pripala, doduše favoritima od samog početka, Neri Stipičević i njezinom partneru Damiru Horvatinčiću.

'Hvala svima, a posebno Damiru. Uživala sam u svakom trenutku', zahvaljivala se Nera nakon proglašenja pobjednika, a ništa manje rječit nije bio niti Damir Horvatinčić. Dodao je samo kako su Mila Horvat i njezin partner Robert Schubert bili jaka konkurencija.

Međutim, niti voditeljica nije pokazala razočaranje. Mila Horvat je kazala kako joj je ovo bilo jedno predivno iskustvo i da je uživala u svakom trenutku.

Inače, oba para plesala su po tri plesa. Nera i Damir su opet osvojili maksimalan broj bodova, a Mila i Robert samo dva boda manje.

Vezane vijesti

Tatjana Jurić uganula nogu

Tatjana Jurić uganula nogu

Do emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika