20.12.2010. / 13:01

Autor: Nacional.hr

Megadeth i Slayer 6. travnja 2011. nastupaju u zagrebačkoj Areni

Slayer je bio gost Zagreba prije dosta godina, a prema zadnjim najavama benda, ovo bi mogao biti jedan od poslijednjih nastupa ovog sjajnog metal benda

SlayerSlayerSnovi svakog pravog metalca su ostvareni!!!! 6.travnja 2011. godine Megadeth i Slayer zajedno nastupaju u zagrebačkoj Areni. Nakon Metallice, velikana thrash metala, koji su u svibnju ove godine održali spektakl za pamćenje, u travnju će u Areni zasvirati druga dva benda iz ‚velike četvorke‘ u sklopu svoje europske turneje, a koncept koncerta je‘ best of‘ zajedno sa pjesmama s novijih uradaka oba benda.

Slayer je bio gost Zagreba prije dosta godina, a prema zadnjim najavama benda, ovo bi mogao biti jedan od poslijednjih nastupa ovog sjajnog metal benda. Megadeth u Zagreb dolazi nakon rasprodanog koncerta ove godine. Kombinacija ova dva benda je fantastična i svaki poznavatelj dobrog metala zna da će ovo biti pravi spektakl.

Koncert se održava u smanjenom kapacitetu Arene pa je u prodaju pušteno samo 5000 ulaznica. Naime, velika produkcija, puno ureda i garderoba, te puno vješanja na krov zahtjevaju da se koncert održi u Areni jer niti jedna druga dvorana produkcijski ne odgovara. Pozornica će, slično kao i na Cirque du Soleil, biti smještena na pola dvorane.

Cijena ulaznice kreće se od 300 do 500 kuna.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika