21.12.2010. / 08:38

Autor: Hina

Milinovićev šou u Gospiću: 'Ne bojimo se, HDZ će ponovno pobijediti na izborima'

U Gospiću je večeras održan Božićni domjenak ličko-senjskoga HDZ-a, kojim je proslavljena i 21. obljetnica osnutka HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji.

Darko MilinovićDarko MilinovićU Gospiću je sinoć održan Božićni domjenak ličko-senjskoga HDZ-a, kojim je proslavljena i 21. obljetnica osnutka HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji.

Na domjenku je bilo nazočno više tisuće članova stranke, među kojima i zamjenik predsjednice HDZ -a ministar zdravstva Darko Milinović te potpredsjednik HDZ-a ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta.

„Ne trebamo se bojati podmetanja kojih ovih dana ima više nego ranije, ali ne smijemo se bojati ni kazati: HDZ 2011. godine ponovno će pobijediti SDP na parlamentarnim izborima", izjavio je ministar Milinović.

Podsjetivši kako se večerašnjim Božićnim domjenkom u Gospiću obilježava i 21. obljetnica utemeljenja stranke u županiji, Milinović je rekao da se podrška treba dati "i HDZ-u i hrabroj ženi, Jadranki Kosor, koja je imala hrabrosti uhvatiti se u koštac i s najtežim problemima danas u Hrvatskoj" te koja je "imala hrabrosti donositi najteže odluke - gledajući Hrvatsku unaprijed pokazala je spremnost i dosljednost u borbi protiv korupcije, čistiti u vlastitom dvorištu".

Dodao je kako će neovisno sudstvo čistiti i ispred drugih dvorišta, bez obzira radilo se o slučaju Daimler ili Riječkih tržnica, ali onda, istaknuo je Milinović, nema nitko pravo ministra unutarnjih poslova nazivati 'špijunčinom'.

Dodao je kako želi poručiti premijerki Kosor da HDZ nikada nije izgubio povjerenje u gradu Gospiću ni u Ličko-senjskoj županiji ni u 9. izbornoj jedinici, te kako će HDZ "pobijedit i na sljedećim parlamentarnim izborima SDP, ma kako se oni reformirali".

Više tisuća sudionika Božićnog domjenka u Gospiću pozdravio je i potpredsjednik HDZ-a ministar Kalmeta. Istaknuvši odlučnost Vlade i premijerke Kosor u provedbi gospodarskog oporavka, okončanju procesa pristupanja EU i beskompromisnoj borbi protiv korupcije rekao je kako je HDZ stranka, na čelu s Jadrankom Kosor, koja ima viziju i koja ima bezrezervnu podršku svih članova stranke u županijama, gradovima i općinama 9. izborne jedinice.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 21.12.10. 08:45

zato i gradiš toliku kućerinu lički medvjedu. popušit ćete samo toliku kurčinu.


registracija
18/7/07

jacki, 21.12.10. 09:17

.........HDZ će ponovno pobijediti na izborima.........
Naravno, ali samo u Gospicu. Tamo istina, kao i sve ostalo, kasni.


registracija
17/12/10

zmaj, 21.12.10. 11:39

pa kako ih više nije sramota čovječe dolazit na ovakve skupove, domjenkove, to je nevjerovatno... kako je onaj rekao, HDZ je mentalitet, nije to stranka... GILJOTINA POWER


registracija
15/12/10

tatamata, 21.12.10. 11:47

Hajde Da Završimo sa mandatom ako si siguran u pobjedu onda si se dosta nakral novaca da podplatite svoju glasaćku mašineriju za vas bi sad samo trebal glasat kradljivec kao i vi ili ćovjek koji nezna mislit sa svojom glavom da vam se oduzme sva imovina narod bi živio bolje od europe i nama eu i netreba imamo more poljoprivredu itvornice koje ste fala bogu dobro okrali i izgleda da ste pod ultimatumom to morate pokloniti eu


registracija
17/12/10

zmaj, 21.12.10. 12:08

"program gospodarskog oporavka i borba protiv korupcije"... raznijet ću se na Markovom trgu!


registracija
14/11/07

laufer, 21.12.10. 16:43

Idući božićni domjenak HDZ će organizirati u Remetincu.
Mogli su i ove godine, ali ne bi bilo u redu bez bivšeg šefa koji je na "službenom putu" i ostatka uvlakačke ekipe koja se danas pravi luda.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika