21.12.2010. / 21:48

Autor: Totalsport

Casillas: Razliku između Reala i Barcelone čini vrijeme

Respektiram ih, cijenim njihovo prvo mjesto i sve što su unatrag godinama napravili, ali ne smije se zaboraviti da je Real institucija, rekao je Casillas

Iker CasillasIker CasillasPoslije šesnaest odigranih utakmica u španjolskoj Primeri nogometaši Barcelone imaju dva boda prednosti u odnosu na Real Madrid, no veliki dio razlike donosi i prikazana igra u međusobnom ogledu.

Podsjetimo da je tada, na Camp Nou, Barcelona ponizila i pregazila Real sa čak 5-0. Ipak, vratar Reala Iker Casillas, inače i prvi vratar španjolske reprezentacije, ne vidi preveliku razliku između te dvije momčadi.

- Razliku između nas i njih nosi samo vrijeme. Oni su daleko dulje na okupu i zato izgledaju mnogo uigranje. Mi se i dalje, jednim dijelom, uigravamo i upoznajemo. Nismo imali toliko vremena koje je neophodno kao i oni - rekao je Casillas i nastavio:

- No, moram reći da nam ide jako dobro. Ako izuzmemo poraz od Barcelone onda smo sve ostalo obavili besprijekorno. Uz to, imamo dovoljno vremena da se dodatno ojačamo u igri i da ispravimo taj poraz s Camp Noua.

Casillas je za kraj zaključio:

- Ne, ne bojim se Barcelone niti malo. Respektiram ih, cijenim njihovo prvo mjesto i sve što su unatrag godinama napravili, ali ne smije se zaboraviti da je Real institucija.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika