22.12.2010. / 14:55

Autor: Hina

Suprug Zse Zse Gabor hospitaliziran jer si je zabunom zalijepio oči

Tijekom jutarnje toalete u oči, zabunom, umjesto kapljica za oči Frederic von Anhalt ukapao je ljepilo što ga njegova supruga koristi za fiksiranje umjetnih noktiju

Zsa Zsa GaborZsa Zsa GaborSuprug američke glumice Zse Zse Gabor, samoproglašeni njemački "princ" Frederic von Anhalt, u utorak je hospitaliziran u jednoj bolnici u Los Angelesu pošto je tijekom jutarnje toalete u oči, zabunom, umjesto kapljica za oči ukapao ljepilo što ga njegova supruga koristi za fiksiranje umjetnih noktiju.

Prema informacijama objavljenim na internetskim stranicama TMZ.com koje prate život slavnih, Von Anhalt je pomiješao bočice poslagane na polici kupaonice. U bolnicu je prebačen sa zalijepljenim kapcima, a nakon liječničke intervencije osjeća se dobro i navečer bi trebao biti pušten kući.

66-godišnji "princ" je u posljednje vrijeme čest posjetitelj bolnica u Los Angelesu, jer je u zadnjih nekoliko mjeseci više puta onamo pratio svoju 93-godišnju suprugu zbog raznih glumičinih zdravstvenih problema.

Vezane vijesti

Zsa Zsa Gabor u kritičnom stanju: Ponovno završila u bolnici

Zsa Zsa Gabor u kritičnom stanju: Ponovno završila u bolnici

93-godišnja američka glumica Zsa Zsa Gabor hitno je prevezena u bolnicu u Los Angelesu nakon što je u svome domu počela iskašljavati krv, objavio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika