23.12.2010. / 08:53

Autor: Hina

'Avatar' Jamesa Camerona piratima najdraži film

Piratima je drugi najdraži film ove godine iznenađujuće bio "Kick-Ass" s 11,4 millijuna ilegalnih preuzimanja. Treći je "Početak" s 9,7 milijuna, pa slijedi "Otok Shutter" s 9,5 i "Iron Man 2" s 8,8 milijuna preuzimanja

Nakon što je "Avatar" redatelja Jamesa Camerona ušao u povijest kao film s najvećom zaradom ikada, u ovoj je godini postao i film s najviše ilegalnih preuzimanja s interneta, objavila je stranica za razmjenu internetskog sadržaja TorrentFreak.

"Avatar" je ove godine ilegalno "downloadiran" s torrent servera čak 16,6 milijuna puta, što je točno za trećinu više od lanjskog "pobjednika", filma "Star Trek" koji je zabilježio nešto manje od 11 milijuna ilegalnih kopiranja.

Producentska kompanija "20th Century Fox", distributer filma, neće previše očajavati zbog ovog rekordnog piratstva, jer je film na kino blagajnama diljem svijeta zaradio 2,8 milijarda dolara.

Piratima je drugi najdraži film ove godine iznenađujuće bio "Kick-Ass" s 11,4 millijuna ilegalnih preuzimanja. Treći je "Početak" s 9,7 milijuna, pa slijedi "Otok Shutter" s 9,5 i "Iron Man 2" s 8,8 milijuna preuzimanja.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika