24.12.2010. / 12:26

Autor: Nacional.hr

Leonardo DiCaprio najuspješniji glumac u 2010.-oj godini

Odmah iza njega na Forbesovoj listi smjestila je dvadesetjednogodišnja glumica Mia Wasikowska (Alisa u zemlji čudesa), a na trećem mjestu je Johnny Depp

Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprioPrema listi koju je sastavio časopis Forbes, Leonardo DiCaprio je najuspješniji glumac ove godine. Naime, njegovi filmovi 'Otok Shutter' i 'Početak' na kino blagajnama diljem svijeta zaradili su više od milijardu dolara.

Odmah iza njega na Forbesovoj listi smjestila je dvadesetjednogodišnja glumica Mia Wasikowska (Alisa u zemlji čudesa), a na trećem mjestu je Johnny Depp.

Slijedi Robert Downey Jr. zbog uloge u filmu ''Iron Man 2'.
Peto mjesto pripalo je zvijezdi filmova o malom čarobnjaku Harryju Potteru, Danielu Radcliffeu. Naime, Harry Potter i darovi smrti su samo u mjesec dana zaradili nešto manje od milijardu kuna.

Šesto mjesto zauzeo je glumac Robert Pattinson. U stopu ga prati Kristen Stewart. Odmah iza ljubavnog para smjestio se Sam Worthington, zatim Jaden Smith i na kraju Jackie Chan.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika