25.12.2010. / 15:02

Autor: Hina

U Istri mirno, preko graničnih prijelaza ušlo više od 12 tisuća gostiju

Mirno i bez većih gužvi bilo je i na istarskim graničnim prijelazima pa je tako od jučer do danas u podne preko Plovanije, Kaštela i Požana u Istru ušlo oko 12.870 gostiju, dok je istodobno Istru napustilo oko 9 tisuća putnika

Na području Istarske županije Badnja noć je protekla mirno te nisu zabilježeni izgredi ni pucanja petardi, izvijestila je danas istarska policija koja je tijekom noći imala svega nekoliko intervencija zbog narušavanja javnog reda i mira.

Od ponoći do danas u podne na istarskim prometnicama dogodilo se pet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Mirno i bez većih gužvi bilo je i na istarskim graničnim prijelazima pa je tako od jučer do danas u podne preko Plovanije, Kaštela i Požana u Istru ušlo oko 12.870 gostiju, dok je istodobno Istru napustilo oko 9 tisuća putnika.

Inače, na području Istarske županije tijekom Božićnih i novogodišnjih blagdana otvoreno je 20-tak hotela, a prema najavama hotelskih kuća u Istri će tijekom blagdana boraviti oko jedanaest tisuća turista, uglavnom iz Italije, Slovenije i Austrije. Uz hotele za goste je otvoren i veliki broj agroturističkih objekata, poglavito u unutrašnjosti. Istre.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika