Objavljeno u Nacionalu br. 789, 2010-12-28

Autor: Katja Mihovilović

Gwyneth Paltrow postala country zvijezda

Film 'Country Strong', o karijerama troje country pjevača, dobio je slabe ocjene kritičara, ali ga svi hvale zbog pjevačkih izvedbi glavnih glumaca

KELLY CANTNER pokušava oživiti svoju country karijeruKELLY CANTNER pokušava oživiti svoju country karijeruPrema prvim ocjenama kritičara, "Country Strong" neće ostati zapamćen kao najbolji film u karijeri Gwyneth Paltrow, ali je zato još jednom potvrdio iznimne glazbene sposobnosti te 37-godišnje oscarovke.

I ne samo nje, jer posebno za film skladane pjesme u njemu izvode i mladi Garrett Hedlund te Leighton Meester, najpoznatija kao Blair iz serije "Tračerica", koja se već iskazala kao talentirana pjevačica, izdavši nekoliko r'n'b singlova.

Film će svoju američku premijeru imati 7. siječnja, no neke od pjesama na američkom radiju vrte se još od kolovoza, primjerice prvi singl "Country Strong" u interpretaciji Gwyneth Paltrow. Istu pjesmu ona je u studenome uživo izvela na dodjeli Country Music Awardsa, a mjesec danas ranije u prodaji se našao i soundtrack filma, koji je odmah završio na 16. mjestu Billboardove ljestvice country albuma. U filmu Gwyneth Paltrow glumi country divu Kelly Cantner koja pokušava oživiti svoju karijeru nakon što završi na liječenju zbog alkoholizma, a onda se mora suočiti sa svojom mlađahnom suparnicom koju glumi Leighton Meester.

Vezane vijesti

Bračni problemi: Gwyneth Paltrow korak do razvoda

Bračni problemi: Gwyneth Paltrow korak do razvoda

Hollywoodskoj glumici Gwyneth Paltrow u privatnom životu ne ide baš najbolje. Kako je sama kazala, odnos sa suprugom Chrisom Martinom u posljednje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika