28.12.2010. / 19:07

Autor: Hina

Goran Vučević ostaje glavni trener Hajduka

Dosadašnji privremeni trener Hajduka Goran Vučević dogovorio je s vodstvom kluba da će ostati na klupi Hajduka i sutra će biti službeno predstavljen u ulozi glavnog trenera.

Goran VučevićGoran VučevićDosadašnji privremeni trener Hajduka Goran Vučević dogovorio je s vodstvom kluba da će ostati na klupi Hajduka i sutra će biti službeno predstavljen u ulozi glavnog trenera.

"Vučević je s upravom kluba dogovorio većinu ugovornih obveza, a još neke pojedinosti bit će usuglašene prije sutrašnjeg službenog predstavljanja", objavili su danas u Hajduku.

Vučević je koncem listopada naslijedio na trenerskoj klupi Stanka Poklepovića i izjavio da je dužnost prihvatio samo privremeno, odnosno do kraja prvog dijela prvenstva. Kasnije je izjavio da će "o svom trenerskom statusu u Hajduku raspravljati s vodstvom kluba po završetku jesenske sezone".

Danas u Hajduku nitko nije želio govoriti na koliko će Vučević potpisati ugovor, ali su potvrdili da će i ti podaci biti objelodanjeni sutra prigodom službenog predstavljanja Gorana Vučevića za trenera Hajduka, a tada će se saznati i imena njegovih najbližih suradnika.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika