29.12.2010. / 14:41

Autor: Nacional.hr

Ražalovana ex-ministarska četvorka se vraća u Sabor: 'Radili smo pošteno i dobro'

Opći je stav bivših ministara kako su svoj posao odradili "pošteno" i "dobro"

Ivan Šuker, Branko Vukelić, Božo Biškupić i Marina Matulović Dropulić (Foto: S. Strukić/PIXSELL)Ivan Šuker, Branko Vukelić, Božo Biškupić i Marina Matulović Dropulić (Foto: S. Strukić/PIXSELL)Sada već bivši ministri Ivan Šuker, Marina Matulović Dropulić, Branko Vukelić i Božo Biškupić raspravu o njihovoj smjeni proveli su u saborskom kafiću uz kavu i sok. Nije ih previše brinulo što se o njihovom radu govori u sabornici. Oni, u krajnjem slučaju, još nisu bili prisegnuli i aktivirali svoj zastupnički mandat.

Opći je stav bivših ministara kako su svoj posao odradili "pošteno" i "dobro".

Bivša ministrica graditeljstva Marina Matulović Dropulić dodala je, pomalo sjetno, kako svemu dođe kraj te kako je sad na mlađima da nastave.

Božo Biškupić dodao je kako će mu faliti njegovi suradnici u ministarstvu kulture, ali i kako je on još prije ljeta zatražio od premijerke Kosor da mu pronađe adekvatnu zamjenu.

Jedino je bivši ministar financija Ivan Šuker, kojeg je do prije koji tjedan premijerka na sva usta hvalila, pokušavao sakriti svoju ogorčenost jer više na posao neće dolaziti na drugu stranu Markova trga.

Ipak uvjeren je da će vrijeme pokazati kako je radio dobro. Žao mu je samo što njegov najveći projekt, OIB, nije još u potpunosti zaživio. Svojoj je nasljednici zaželio sreću u radu, jer kaže trebati će joj. No, na pitanje o tome koliko će nova ministrica Martina Dalić moći napraviti u kratkom vremenu do kraja mandata, nije želio kalkulirati.

Bivši ministri su nakon izglasavanja povjerenja novima položili zakletvu te su tako i službeno postali saborski zastupnici.

Vezane vijesti

Hrvatska prodala 1,5 milijardi dolara obveznica

Hrvatska prodala 1,5 milijardi dolara obveznica

Hrvatska je prodala 1,5 milijardi dolara vrijedne obveznice s rokom dospijeća za pet godina, uz prinos od 6,375 posto, javljaju strane novinske… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 29.12.10. 15:02

MAFIJAŠE čim prije izvesti pred lice pravde....a onda se zna!!!!


registracija
30/8/10

TonyP, 02.01.11. 08:52

zar je Remetinec prepun do daljnjega?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika