30.12.2010. / 12:46

Autor: Nacional.hr

Top 10 prekida koju su zaintrigirali domaću javnost

Nakon dvije i pol godine veze pjevačica Severina Vučković prekinula je sa Slavkom Šainovićem. Ostavila ga je zbog srpskog poduzetnika Milana Popović. To je samo jedan u nizu prekida koji su šokirali domaću javnost

Slavko Šainović i Severina VučkovićSlavko Šainović i Severina VučkovićU godini koja je iza nas, uistinu je bilo mnogo skandala, kako domaćih tako i stranih celeba. I dok će neki 2010. godinu pamtiti kao uspješnu, čini se da je ipak više onih kojima neće ostati u lijepom sjećanju. Par koji je ipak najviše zaintrigirao javnost, zasigurno je kraljica estrade Severina Vučković!

1. Severina Vučković i Slavko Šainović
Nakon dvije i pol godine veze pjevačica Severina Vučković prekinula je sa Slavkom Šainovićem. Ostavila ga je zbog srpskog poduzetnika Milana Popovića kojeg srpski mediji opisuju kao neokrunjenog kralja bakra, suvlasnika valjaonice 'Sevojno' i vlasnika kompanije 'Amalko'.

2. Lana Klingor i Goran Bogdan
Glumac Zagrebačkog kazališta mladih Goran Bogdan i pjevačica te voditeljica na Soundset radiju Lana Klingor također više nisu zajedno. Za njihovu vezu javnost je saznala u travnju, a za prekid prije desetak dana.

3. Zlatan Zuhrić Zuhra i Asja Novaković
Trenutačno jednom od najtraženijih i najpopularnijih hrvatskih komičara, četrdesetosmogodišnjem Zlatanu Zuhriću Zuhri u privatnom životu ne ide baš najbolje. Magazin Story je početkom ovog mjeseca objavio kako je njegova supruga, vizažistica Asja Novaković je sa sinom Vjekom iselila iz njihovog zajedničkog doma koji su gradili devet godina.

4. Indira Vladić i Narcis Mujkić
Indira Vladić-Mujkić, pjevačica grupe Colonia, i njezin suprug, poduzetnik Narcis Mujkić razišli su se nakon devet godina braka. Nagađanja o razvodu krenula su u ožujku kada se pjevačica dok je njezin suprug bio na putu u Americi, u zagrebačkom lounge baru People's, naočigled prisutnih ljubila s nepoznatim mladićem s kojim je bila u društvu.

5. Zoran i Vanja Mamić
Nagađanja o njihovom razvodu krenula su o ožujku nakon što je magazin Extra objavio kako je Vanja Mamić saznala da je suprug, nekadašnji nogometaš, a danas sportski direktor kluba Dinamo, navodno godinama vara održavajući tajne ljubavne veze.

6. Anđa Marić i Primož Dolničar
Pjevačica se u travnju službeno rastala od Primoža Dolničara nakon sedam godina braka iz kojeg imaju sina Gašpara.

7. Nikolina Pišek i Kristijan Curavić
Nikolina Pišek i Kristijan Curavić su prekinuli nakon tri godine veze. Iako se prvotno nagađalo kako je ovakav razvoj situacije kriva voditeljica Žana Štrbac pokazalo se da njih ne veže ništa osim prijateljstva.

8. Sanja Duggan i Frane Barbieri
Jedna od najbogatijih Hrvatica, 37-godišnja Sanja Duggan rastala se od tri godine starijeg supruga Frane Barbierija. Da se u njezinom životu pojavio drugi muškarca dalo se naslutiti krajem siječnja kada se u Posh baru, koji je u vlasništvu poduzetnice Snježane Mehun, na očigled prisutnih ljubila s 40-godišnjim građevinskim poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem.

9. Jelena Rozga i Mario Berišić
Negdašnja članica Magazina je prekinula vezu s Riječaninom Mariom Berišićem početkom ovog mjeseca. Iako je dosad bila iznimno tajnovita po pitanju svog ljubavnog života, lijepa splitska pjevačica ekskluzivno za Extru je sredinom listopada otkrila ime sada već bivšeg dečka.

10. Nika Fleiss i Michael Lucatelli
Jednako kao što su mnogi bili šokirani viješću da se skijašica Nika Fleiss udaje za 17 godina starijeg Francuza Michaela Lucatellija, mnoge je iznenadila i činjenica da je nakon svega osam mjeseci braka odlučila ostaviti supruga.

Vezane vijesti

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri ponovo su zajedno. Kako smo prošlog tjedna objavili, Frane i 29-godišnja voditeljica Vanja Halilović… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika