01.01.2011. / 09:00

Autor: Nacional.hr

Poznati Hrvati(ce) koji su u 2010. proširili svoju obitelj

Milana Vuković Runjić, Luka Modrić i Darijo Srna samo su neki od poznatih Hrvata koji su prošle godine postali roditelji

Bojana Gregorić VejzovićBojana Gregorić VejzovićUglavnom skandali, kako domaćih tako i stranih celeba obilježili su godinu koja je na izmaku. Na svu sreću postoj i oni koji će 2010. godinu pamtiti kao izrazito uspješnu godinu. Jedna od njih zasigurno je spisateljica Milana Vuković Runjić

Milana Vuković Runjić
Književnica i kolumnistica Milana Vuković Runjić je prvi put postala majka sredinom prosinca. Četrdesetogodišnja spisateljica i suprug, Boris Runjić, sin pokojnog skladatelja Zdenka Runjića su u braku petnaest godina.

Bojana Gregorić Vejzović
Prelijepa glumica je po drugi postala majka u rujnu. Ona i suprug, glumac Enes Vejzović postali su roditelji prekrasne djevojčice. Roditelji su i 4-godišnjeg Raula.

Iva Mia Erak
Bivša glasnogovrnica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Iva Mia Erak je po drugi put postala majka sredinom srpnja. Iz braka sa stomatologom Ivorom Erakom ima petogodišnju kćer Karlu. Ime Markovog oca Iva Mia Erak još uvijek drži u tajnosti.

Luka Modrić
Nogometaš je prvi put postao otac u lipnju. Njegova supruga Vanja Bosnić je rodila prekrasnog dječaka.

Darijo Srna
Dvadesetsedmogodišnji Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i svog matičnog kluba Šahtar je prvi put postao otac u srpnju. Njegova supruga, ekonomistica Mirela Srna je rodila djevojčicu.

Ana Brdarić Boljat
Tridesetogodišnja RTl-ova urednica i voditeljica je početkom studenog u zagrebačkoj bolnici Sestre Milosrdnice rodila dječaka. Za Marka Boljata, Ana Brdarić se udala na Silvestrovo prošle godine. Nakon osam godina veze, sudbonosno "da" voditeljica i agronom izgovorili su u u crkvi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji.

Malina Grahek
Manekenka Malina Grahek je postala majka početkom lipnja. Supruga poduzetnika Josipa Šelendića je u utorak u zagrebačkoj privatnoj klinici "Podobnik" prirodnim putem rodila sina.

Ivana Marić
Bivša članica grupe Feminnem, Ivana Marić i njezin dečko Vjekoslav Šunjić su postali roditelji početkom godine. Pjevačica je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila djevojčicu.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika