04.01.2011. / 07:00

Autor: Extra

Extra ekskluzivno: Severina se ne odvaja od nove ljubavi

Nakon što je šokirala javnost objavivši da ostavlja zaručnika Slavka Šainovića zbog srpskog milijunaša Milana Popovića, pjevačica je otputovala na zimski odmor sa svojim novim izabranikom, a mi vam donosimo sve detalje o njegovim poslovnim uspjesima i privatnom životu

SeverinaSeverinaDvije i pol godine veze Severine Vučković i Slavka Šainovića, zaruke, planovi za vjenčanje i useljenje u zajedničku kuću koju grade na obroncima Učke, čak i zajednički ljubimac, pas Piccasso - sve je to postalo nevažno u samo pet minuta, koliko je pjevačici bilo potrebno da se zaljubi u drugoga. Sredinom prosinca za Severinu se dogodio fatalan susret s Milanom Popovićem.

Ovaj 45-godišnji srpski biznismen i zavodnik izazvao je u pjevačici duboke emocije odmah nakon što su se upoznali. Bilo je to na njegovoj velikoj rođendanskoj proslavi kada je Severina uz Harisa Džinovića pjevala za 250 njegovih uzvanika u jednom beogradskom restoranu na Adi Ciganliji. Ljubav na prvi pogled bila je obostrana: Milan Popović pojavio se već nekoliko dana nakon njegovog rođendana na predstavljanju Severininog dvostrukog DVD-a koji obuhvaća i dokumentarni film o njenim pripremama za koncert u beogradskoj Areni.

Kako se priča, i Milan Popović je u tim trenucima bio u turbulentnom razdoblju - navodno je samo mjesec dana prije tog susreta rođeno drugo od njegovo dvoje nepriznate djece koje ima s različitim ženama. Nikad se nije ženio, a posljednju vezu imao je do prije dva tjedna kad je upoznao Severinu. On je jedan od trojice najbogatijih Srba koji rade u Rusiji, a njegovo poduzeće Amalco grupa bavi se trgovinom bakrom i investicijama. I Severininog novog dečka zanima ugostiteljstvo, jer je pored svoje osnovne djelatnosti otvorio brojne noćne klubove i restorane.

Milan PopovićMilan PopovićOsim što je financijski znatno moćniji od skromnog Slavka, Milan Popović strastven je, zanesen i galantan kad je riječ o ženama. Tako je svojoj bivšoj djevojci srpskoj voditeljici Katarini Šišmanović, darovao je avion marke Lockhead Jetstar vrijedan nekoliko milijuna eura. I Severinu je provozao svojim privatnim zrakoplovom. Dovezao ju je do Budve u Crnoj Gori gdje je u hotelu Splendid pjevačica imala nastup za doček ove godine. Nakon toga novopečeni ljubavnici zaputili su se na zimski odmor. Budući da pjevačica sljedeći zakazani nastup ima tek 12. veljače, par će imati vremena da se bolje upozna.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 05.01.11. 09:02

Žlundra


registracija
10/11/09

ruvil, 07.01.11. 17:54

Severina,Nikolina odose sponzoruse u Beograd!


registracija
9/1/11

Milioner, 09.01.11. 22:12

I ta ce ljubav dugo trajati .........
Svako Vidi Svoj Interes u tome ............

Da se NE prodajete, a da Sigurno Zaradite ...
Prilika koju NE smijete Propustiti ....

Zaradite na Siguran i Provjeren nacin !
Rad od Kuce preko Interneta

Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise
Siguran i Dugorocan Posao
SIGURNA Isplata 100%

Pogledajte Dokaze
http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/

Email: pnovako.genscher@gmail.com


registracija
18/1/11

Hodak, 18.01.11. 14:59

Postovani,

obzirom da Vasu branzu vrlo dobro poznam, pocinjem se pitati kako Vas autore raznih tekstova o Severini ne suspendiraju?!
Kako jedan Nacional tj. EXTRA moze dozvoliti da im autori tako prozirno sljede narudzbe "PR agenata" gde. Severine?! Kada Vas vec placaju (vecerama/putovanjima/odjecom/kuvertama) nebi smjeli tako ocito to i pokazivati u javnosti jer ljudi nisu glupi!!!
Ispadate bezvrijedne placene tajnice, a osoba ciji imidz ocito bezuspjesno trebate odrzavati na pozitivnoj razini tupim pricama (sto je obukla/gdje bila/skim sada i sl.) jos iritantnija!

Trebali bi svi sudionici ovog „spina“ na poslovnu edukaciju u odnosima s javnoscu i to pod hitno!

Sa postovanjem,

Hodak


registracija
27/8/09

Lujo1, 19.01.11. 14:06

A i zato me bole ona stvar - hajd novinari kaj stvarno nemato o čemu pametnijem pisati neg samo o kurvama?!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika