04.01.2011. / 07:00

Autor: Extra

Marko Grubnić za Extru: 'Više ne želim biti nečiji ljubavnik'

Poznati stilist u ekskluzivnom intervjuu za Extru priznao je kako se bori s usamljenošću i zlobnim tračevima, otkrio zbog čega se iz Beograda ipak vratio u Zareb te najavio novu knjigu i vlastitu kolekciju ženske odjeće za koju kaže da će biti - senzacionalna

Marko GrubnićMarko GrubnićKad žena njegovanim i manikiranim prstima drži za ručku Birkin torbu, to je odličan način da, osim što dokazuje svoj izoštren stil i modni ukus, također pokaže da je financijski osigurana ili poduzetna. A kada tu istu torbu nosi muškarac? Onda znate da cestom hoda Marko Grubnić.

U intervjuu za Extru ovaj stilist i vlasnik nekoliko Birkinica najavio je da će dizajnirati vlastitu kolekciju za žene. Iskreno je progovorio i o skandalima koji su ga pratili, ljubavi te svom novom literarnom pokušaju - novoj knjizi koju upravo piše.

EXTRA: Najavili ste kako pripremate svoju liniju odjeće. Mnogi se pitaju kako će vaša linija izgledati i hoće li si vašu odjeću moći priuštiti prosječna žena u Hrvatskoj?

- Jedva čekam da predstavim svoju kolekciju koja će, već sada neskromno mogu reći, biti senzacionalna. Modom se bavim već sedam ili osam godina, svakodnevno sam na snimanjima i u dućanima i, na žalost, u Zagrebu nedostaje dobrih komada odjeće. Za svoje klijente već godinama osmišljavam haljine koje izrađujemo po mjeri. Sada sam odlučio nešto slično napraviti pod svojim imenom, i to tako da je dostupno širokim masama.

EXTRA: Pripremate i svoju drugu knjigu. Zbog čega pišete, o čemu i kakva je uopće vaša čitateljska publika?

- Trenutno tražim izdavača, no ne smijem i ne želim još o njoj puno govoriti. Svaki put volim iznenaditi nečim novim, tako da i ovoga puta očekujte neočekivano. Knjiga je pri kraju i zasigurno će zainteresirati jako puno ljudi. Bit će to knjiga za sva vremena, knjiga koja će se pamtiti, divan dar i bestseler.

EXTRA: Pričalo se da ste otišli u Beograd nakon ljubavnog kraha. Zašto ste se vratili u Zagreb?

- Ne slušam što se priča o meni, ali to je istina - otišao sam da bih "pobjegao" iz jedne veze. Taj svoj bijeg iskoristio sam za poslovni napredak jer tko nema sreće u ljubavi, ima u poslu. U Beogradu sam upoznao divne ljude, proširio svoje poslovno djelovanje i na Srbiju te odlučio da više nikada neću biti ljubavnik jer sam rođen da budem prvi, nikako drugi. Što se Zagreba tiče, gdje god da u životu odem, uvijek ću mu se vraćati. Previše sam ovdje postigao da bih samo tako otišao.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 19.01.11. 14:04

Koga briga kaj si ovaj peder želi?!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika