Objavljeno u Nacionalu br. 790, 2011-01-04

Autor: Nacionalova redakcija

Rupert Everett izgubio uloge zbog homofobije

Britanski glumac tvrdi kako u posljednjem desetljeću za njega nije bilo uloga u konzervativnom Hollywoodu zbog čega se vratio u Europu

RUPERTA EVERETTA
više nema u hollywoodskim
filmovimaRUPERTA EVERETTA više nema u hollywoodskim filmovimaBritanski glumac Rupert Everett, poznat po ulogama u filmovima "Moj dečko se ženi" i "Zaljubljeni Shakespeare", objavio je u intervjuu za BBC Radio 4 kako, nakon što je javno objavio da je homoseksualac, nikada više nije dobio posao u Hollywoodu.

Kaže kako u Hollywoodu reakcija na njegovo objavljivanje homoseksualnosti nije bilo, ali da u posljednjih 10 godina za njega više nije bilo posla u tom istom Hollywoodu. Zbog toga se definitivno vratio u Europu te je Hollywood nazvao "ekstremno konzervativnim svijetom koji glumi liberalnost". Njegova izjava poklapa se s nedavnom izjavom Richarda Chamberlaina koji je rekao kako ne bi savjetovao homoseksualnim glumcima da objave svoju spolnu orijentaciju.

Chamberlain je prije 7 godina, kada je imao 69, u knjizi objavio da je homoseksualac. Ujedno, Everett je izjavio kako u Hollywoodu postoje određeni ljudi koji odlučuju tko su glumci ili glumice koji su zaslužili uspjeh. U tom smislu njemu nije jasno zašto u tome podržavaju Jennifer Aniston čiji su brojni filmovi propali, ali je ona još uvijek članica glumačke elite.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika