04.01.2011. / 11:31

Autor: Nacionalova redakcija

Nacional donosi:

Sanaderov punac u USKOK-u: 'Iskoristio me za svoje mutne poslove'

Šarićev iskaz Uskoku proširio je interes istražitelja na širi krug zasad nepoznatih osoba koje su na razne načine kršile zakon kako bi pomagale Sanaderu u skrivanju novca nepoznata porijekla

Ivo SanaderIvo SanaderIstražitelji Uskoka ispitali su nedavno u Splitu Ivu Šarića, oca Mirjane Sanader, supruge bivšeg premijera Ive Sanadera. To je ispitivanje definitivno potvrdilo raskol u Sanaderovoj obitelji.

Osobe kojima je poznat sadržaj Šarićeva iskaza Uskoku su ispričale kako je Šarić potvrdio da je Sanader raspolagao golemim novcem nepoznata porijekla. Šarić je istražiteljima ispričao da nema nikakav bankovni račun u Austriji, a još mu je manje poznato da bi na tom računu imao milijun eura, kao i da u Austriji nije bio barem 20 godina.

Zet Ivo ga, kaže, nije iskoristio kao pokriće za svoje mutne poslove samo u inozemstvu, nego se to događalo i u Hrvatskoj. Šarić, veli, nema nikakve veze ni sa zemljištem na Braču, koje je uknjiženo kao njegovo vlasništvo.

Istraga protiv bivšeg premijera Sanadera napreduje iznad svih očekivanja. Nije prošlo ni mjesec dana od početka pravosudne akcije protiv njega, a o njegovim sumnjivim aktivnostima već su se raspričali članovi njegove obitelji.

Pokazuje se da je Sanader svojim postupcima uništio obitelj svoje supruge i svoju obitelj, jer su svi oni postali potencijalne mete Uskoka budući da raspolažu imovinom nepoznata porijekla. S tim se pritiskom najkraće uspio nositi Ivo Šarić pa se baš zato njegov iskaz istražiteljima može protumačiti kao potvrda raskola u Sanaderovoj obitelji.

Šarićev iskaz Uskoku proširio je interes istražitelja na širi krug zasad nepoznatih osoba koje su na razne načine kršile zakon kako bi pomagale Sanaderu u skrivanju novca nepoznata porijekla.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 04.01.11. 12:08

moj punac mene nikad ne bi prodao !!!!!!!!!!!


registracija
2/12/09

gromco, 04.01.11. 14:55

moj punac da mu stavim milju ojra na ratcun bi to odma potroshil, al me neby izdao sto posto. punica bi kakva je shparna bi odma orotcila na milju godina.. :DDD, za losha vremena kofol..
bitch


registracija
11/1/10

fluid, 04.01.11. 19:03

Kada se Sanadera u potpunosti raskrinka,na sceni će ostati samo jedan sitni lopov.Doslovno pripadnik "stoke sitnoga zuba"koji je bez trunke karaktera zloupotijebio sve i svakoga.Ako se u HDZ-u bilo tko pravda da nije ništa znao,tada ostaje činjenica da moraju biti i svjesni i odgovorni da sustav koji su oni postavili kao model,zaista djeluje samo na razini lopovluka i pretvorbenog ludila.To nemogu ni sa čim osporiti.Sanader je u zatvoru ali je model,uz manje kozmetičke preinake ostao isti i nadalje.Bez oduzimanja imovine i procesuiranja kreatora i tvoraca modela pretvorbene pljačke,Pašalića,Gragorića,Škegre,Kutle,Brzovića,Rebića i drugih,nema pravde ni pravednosti u Hrvata.Što se Sanaderove supruge tiče,mišljenja sam da je Ivo radio sve uz njen blagoslov.Žena je također pokazala visoki stil bez obzira na način posjedovanja novca.Poručili su svima građanima;smatramo vas glupanima koji neznaju potrošiti novac kao mi.Zato ćemo vam ga uzeti i živjeti kao Bogovi.Kako jedino nama i dolikuje.Ostali ste sitna stoka.Bezvrijedna i nevažna.


registracija
16/12/10

5555555555, 05.01.11. 02:04

A da li će Oni koji su upisivali nezakonito (i potpisivali),
mislim na sudce biti privedeni i kažnjeni za ta nedjela.
(sudci u gruntovnicama), ??


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 05.01.11. 17:46

Neka " fina" familija.Prestao doticati novac sa lopatama i odmah svadje.Drugim familijama bila bi samo jedna lopata dovoljna,ali ne Sanaderovcima.


registracija
20/12/10

Ponedeljak, 06.01.11. 01:44

Astaje s bratom on je crkeni covjek ni on nije nista znao.


registracija
27/7/09

columbo, 06.01.11. 08:02

Evo ti ga na sad i punac. Zaista, samo se budale zene...


registracija
29/4/09

florenz, 06.01.11. 15:30

Dugo više nisam čuo : Kud Ivo tu i ja!" Mislim da joj to više neće pasti na pamet.


registracija
10/11/09

ruvil, 06.01.11. 20:23

Ona njegova babetina je dobivala ogromne svote za toboznja arheoloska iskopavanja i na kraju je iskopala hurac!


registracija
8/7/10

Maroje, 07.01.11. 09:42

Ko' sirota nije znao?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika