04.01.2011. / 13:17

Autor: Nacional.hr

Severina novog dečka dovela u Zagreb: U centru grada kupili gitaru

Kako doznaje magazin Extra, par je zajedno prošetao centrom grada. Naime, u Vlaškoj ulici u trgovini s glazbenom opremom pjevačica i poduzetnik su kupili gitaru

SeverinaSeverinaNakon zajedničkog dočeka u Budvi, novopečeni par čija je veza otrkivena prošlog tjedna, pjevačica Severina i Vučković i srpski poduzetnik, Milan Popović doputovali su u Zagreb.

Kako doznaje magazin Extra, par je u poenedjeljak zajedno prošetao centrom grada. Naime, u Vlaškoj ulici u trgovini s glazbenom opremom pjevačica i poduzetnik su kupili gitaru.

Nakon Zagreba, uputiti će se na zimovanje u Miami. Tamo je Milan Popović prije pet godina kupio raskošan stan od 225 kvadrata za koji je tada izdvojio 2,6 milijuna dolara.

Podsjetimo, Milana Popovića Severina je upoznala prije tri tjedna kada je zabavljala goste na njegovoj rođendanskoj proslavi i kako je sama priznala, odmah se zaljubila.

Sa Slavkom Šainovićem pjevačica je bila u vezi od ljeta 2008. godine, a svojedobno su se i zaručili. Na obroncima Učke sada već bivši par je gradio i zajednički dom.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika