04.01.2011. / 16:39

Autor: Nacional.hr

Jelavić na slobodi: 'Zahvalan je Miljušu jer je njegov rad pomogao da ga se oslobodi optužbi'

Jelavić je policiji rekao kako je tijekom napada na Galinca bio u zatvoru u Njemačkoj, dok je za Miljuša imao samo riječi hvale

Nikica JelavićNikica JelavićNešto manje od 24 sata nakon što je zaustavljen na zagrebačkom aerodromu Plesu i odveden na obavijesni razgovor u policijsku postaju, Nikica Jelavić pušten je na slobodu.

Kako javlja HRT, Jelavićev odvjetnik Milenko Umičević izjavio je da njegov klijent nije osumnjičen za napad na novinara Dušana Miljuša i predsjednika Uprave Industrogradnje Josipa Galinca.

Jelavić je policiji rekao kako je tijekom napada na Galinca bio u zatvoru u Njemačkoj, dok je za Miljuša imao samo riječi hvale. Naime, poznaje ga od mladih dana te mu je zahvalan jer je kao istraživački novinar otkrio ključnog svjedoka u slučaju ubojstva Vjeke Sliška čije je svjedočenje pomoglo da se Jelavića oslobodi optužbi.

Podsjetimo, Jelavića je policija zaustavila jučer nešto poslije 16 sati na Plesu pri povratku iz Sarajeva te ga je odvela na obavjesni razgovor.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 04.01.11. 22:02

Jadna zemlja dok ovakvi kriminalci nisu u prdekani,,,


registracija
19/10/10

lunar, 08.01.11. 18:07

jadna zemlja dok ovakvi tovari mogu iznositi tvrdnje....javno.


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 12.01.11. 06:18

Jadna zemlja dok ovakvi tovari i mjesecari mogu lupetati ovakve bedastoce.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika