08.01.2011. / 09:23

Autor: Andrea Belin

Stigla prinova: Miranda Kerr i Orlando Bloom postali roditelji

Prelijepa manekenka je u bolnici u Los Angelesu rodila dječaka. Da je Australka postala majka potvrdili su i neimenovani izvori bliski paru

Miranda Kerr i Orlando BloomMiranda Kerr i Orlando BloomManekenka Miranda Kerr i glumac Orlando Bloom ovih dana imaju razloga za slavlje. Kako javljaju strani mediji, supružnici su u petak postali roditelji.

Prelijepa manekenka je u bolnici u Los Angelesu rodila dječaka. Da je Australka postala majka potvrdili su i neimenovani izvori bliski paru.

Inače, Miranda Kerr i Orlando Bloom vjenčali su se u srpnju prošle godine. Da je manekenka u blaženom stanju par je otkrio tijekom medenog mjeseca na Karibima.

Miranda Kerr tijekom bračnog putovanja navodno nije bila osobito raspoložena, a njezin suprug se neprestano ispričavao osoblju hotela u kojem su boravili, govoreći kako njegova draga teško podnosi trudnoću.

Par je zajedno od 2007. godine. U svibnju je Kerr dospjela na deveto mjesto Forbesove liste 10 modela s najvišom zaradom nakon što je za godinu dana zaradila četiri milijuna dolara.

Vezane vijesti

Najbolje odjevene u 2011. godini

Najbolje odjevene u 2011. godini

Protekla, 2011. godina donjela je mnogo u životima ovih mladih dama. Neke su postale majke, neke doživjele veliki uzlet u karijeri, a neke se tek… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika