08.01.2011. / 11:13

Autor: Hina

Naočale 3D postaju šik: Umjesto samo u dnevnoj sobi, sad se nose i po gradu

Američki proizvođač naočala Marchon predstavio je nove dizajnerske naočale za gledanje filmova u 3D tehnologiji u kinima koje će se moći nositi i po gradu.

I dizajneri su prepoznali važnost 3D naočala (Reuters)I dizajneri su prepoznali važnost 3D naočala (Reuters)Američki proizvođač naočala Marchon predstavio je nove dizajnerske naočale za gledanje filmova u 3D tehnologiji u kinima koje će se moći nositi i po gradu.

"Uvjereni smo da sve što stavljate na lice mora biti izuzetno moderno", izjavila je dužnosnica Marchona Cristin Lyons predstavljajući nove modele naočala za gledanje u 3D tehnologiji na sajmu elektronike za široku publiku (CES) u Las Vegasu.

"Budimo pošteni, okviri koji se trenutno koriste za naočale 3D nemaju baš stila", dodala je ona.

Naočale Marchon kompatibilne su s tehnologijom RealD koja se koristi u 85 posto 3D kina.

Imaju stakla obojena u sivo koja u potpunosti blokiraju ultraljubičaste zrake. Različiti okviri za žene, muškarce i djecu ponudit će se na prodaju od veljače za 30 do 150 dolara. Neke su modele dizajnirali Calvin Klein, Coach, Disney, Karl Lagerfeld i Lacoste.

"Svi mogu nositi te okvire", kazala je Lyons, "možete šetati po vani i nikoga nećete iznenaditi".

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika