10.01.2011. / 07:00

Autor: Extra

Nataša Dorčić: Ponovno zaljubljena

42-godišnja glumica ponovno je zaljubljena - njezin novi odabranik, kojim se pohvalila i svim svojim Facebook prijateljima, je Josip Ribić, no o svojoj sreći ne želi pričati za medije ponajviše zbog svoje troje djece koje ima iz braka s kolegom Svenom Medvešekom

Nataša DorčićNataša DorčićGlumica Nataša Dorčić ponovno je zaljubljena, što je objavila i na svom Facebook profilu. Njen novi dečko zove se Josip Ribić, no koliko dugo su u vezi i druge detalje glumica nam nije željela otkriti.

"Shvatite me, imam troje djece i ne želim govoriti o svojim novim ljubavima i vezama dok nisam sama sebi definirala što mi određena osoba znači", rekla je Nataša Dorčić.

Međutim, kako se čini, Josip Ribić ima itekako značajnu ulogu u njenom životu. Osim fotografija na kojima se vidi koliko su bliski, na listi njegovih prijatelja je i kći Nataše Dorčić, Roza Medvešek.

Nataša Dorčić je do prije šest godina u braku bila s kolegom Svenom Medvešekom, s kojim ima sinove Tomu i Tita Emanuela, te kći Rozu.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika