10.01.2011. / 07:00

Autor: Extra

Jelena Perčin Babić i Ivan Herceg: Zbog čega su se tako ljubili?

Iako je dvije godine u braku s ugostitelje Kristijanom Babićem, lijepa glumica i njezin kolega iz serije ”Najbolje godine" na dočeku nove godine strastveno su se poljubili naočigled gostiju u klubu Pepermint; prošloga tjedna viđeni su i u klubu People's gdje su čavrljali do sitnih noćnih sati

Jelena Perčin i Ivan HercegJelena Perčin i Ivan HercegDa je stvarnost uzbudljivija od svake sapunice dokaz je serija Najbolje godine. U njoj glumac Ivan Herceg, odnosno njegov lik Dino uzaludno pokušava osvojiti svoju kolegicu Jelenu Perčin Babić, koja igra Dunju. Čini se, međutim, da mu je to u stvarnom životu - pošlo za rukom, iako je ona udana za ugostitelja Kristijana Babića.

Na dočeku Nove godine u zagrebačkom klubu Pepermint Jelena Perčin Babić i Ivan Herceg strastveno su se poljubili naočigled gostiju koji su bili prisutni u klubu. Viđeni su i kako zajedno odlaze sa seta snimanja Najboljih godina, a u četvrtak su se družili u klubu People's. Što je značio novogodišnji poljubac odlučili smo upitati njih same, no komentar smo uspjeli dobiti samo od Jelene Perčin Babić, jer se Ivan Herceg nije javljao na telefon. Glumica je rekla kako je Novu godinu dočekala sa suprugom u Muzeju za umjetnost i obrt.

"Nakon toga navratila sam do Peperminta kako bih se javila nekim prijateljima i dragim ljudima koji su ondje slavili, tako da ste me vjerojatno vidjeli kad sam Ivanu čestitala Novu godinu", rekla je. Na našu opasku kako poljubac u usta nije izgledao kao tipična čestitka uz dobre želje prijatelju, glumica se nije mogla prisjetiti tog događaja, unatoč tome što smo za to čuli od čak troje očevidaca.

"Inače ne pretjerujem u ispijanju alkohola, ali ovoga se doista ne sjećam", rekla je ljubazno, i dodala kako se s Ivanom Hercegom doista zbližila tijekom snimanja Najboljih godina, no samo na prijateljskoj bazi. Upitana kad je zadnji put vidjela Ivana Hercega, ponovno se nije mogla prisjetiti i zaključila je da je prošlo sigurno pet ili šest dana, iako su se vidjeli samo dva dana ranije u spomenutom Peoples'u. Ostaje nejasno je li riječ o selektivnoj amneziji ili ova 29-godišnja glumica pokušava nešto sakriti, no činjenica je da ju je naše istraživanje njenog odnosa s Ivanom Hercegom prilično uzrujalo.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Ivan Herceg: Ako me smatrate fatalnim, znači da sam dobro obavio posao

Ivan Herceg: Ako me smatrate fatalnim, znači da sam dobro obavio posao

Extrine čitateljice su odlučile: najpoželjniji hrvatski neženja je Ivan Herceg, zvijezda serije “Larin izbor”. Ovaj 30-godišnji televizijski, filmski… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 10.01.11. 09:16

Koga briga?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika