Objavljeno u Nacionalu br. 791, 2011-01-11

Autor: Plamenko Cvitić

IGH NADZIRAO AUTOCESTE

Jure Radić nervozan zbog Uskokovih istraga

JURE RADIĆ direktor Instituta građevinarstva HrvatskeJURE RADIĆ direktor Instituta građevinarstva HrvatskeJure Radić i ostali čelnici Instituta građevinarstva Hrvatske, prema dobro upućenim izvorima, u posljednje su vrijeme vrlo nervozni zbog brojnih afera.

Baš kad su smjenom ministrice Marine Matulović- Dropulić, dioničarke IGHa, jenjala nagađanja o navodnim namještanjima državnih poslova za IGH, proteklih dana otvorena je afera oko nepostojećih kilometara i skupih prijelaza za životinje, a to je ponovno aktualizirao ulogu IGH-a.

Budući da na dionici autoceste Dugopolje-Šestanovac upravo IGH imao ulogu nadzornog tijela, istražitelji Uskoka navodno istražuju je li i u toj tvrtki bilo kakvih namjernih propusta pri nadzoru.

Vezane vijesti

Radiću u Upravi

Radiću u Upravi

Tvrtka IGH na jesen će ponovo promijeniti vlasničku strukturu, jer će uslijediti još jedna dokapitalizacija nakon što je ovog mjeseca… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 12.01.11. 06:08

IGH je stara poznata skracenica koja u prijevodu naravno tajno sifriranom znaci IDEMO GULITI HRVATSKU. Tog slatkorjecivog Radica od prvog momenta kad se pojavio u svjetu biznisa odma sam prepoznao kao salatu radic ili nešto zeleno koje nije sa ove planete. Dok cijela garnitura od 200 njih ne završi u zatvoru, dotle neće u ovoj zemlji rasti ništa zeleno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika