Objavljeno u Nacionalu br. 791, 2011-01-11

Autor: Nacionalova redakcija

Pobuna gledatelja zbog dječje smrti u sapunici

Otkad je krajem godine prikazana epizoda serije 'Eastenders', u kojoj žena zamijeni svoje mrtvo dijete tuđim, BBC-ju je stiglo 10.000 bijesnih pisama gledatelja

SAMANHA WOMACK napustit će seriju u svibnjuSAMANHA WOMACK napustit će seriju u svibnjuVelika drama trenutačno je na djelu u vezi sa slavnom britanskom sapunicom "Eastenders", a vrhunac je odluka jedne od glavnih glumica da napusti seriju zbog kontroverznog dramskog zapleta. Na kanalu BBC1 31. prosinca završilo je prikazivanje nove epizode te serije, ali počele su pristizati ogorčene reakcije gledatelja zgranutih činom Ronnie Branning, koju glumi Samantha Womack, te producente optužili za senzacionalističko eksploatiranje tragedije koju su doživjeli brojni roditelji. Rekordniih 10.000 pisanih žalbi potaknula je odluka Ronnie Branning da svog mrtvog sinčića Jamesa, koji je umro od SIDS-a (sindrom iznenadne dojenačke smrti), potajno zamijeni bebom druge žene.

Ovih dana potvrđeno je da će Samantha Womack nakon tri godine u svibnju napustiti seriju, koja se prikazuje od 1985. godine. Čim je u studenome vidjela scenarij te epizode, ponudila je ostavku, a poslije priznala da tjednima zbog snimanje tih prizora nije mogla prestati plakati. Iako je ta serija, poznata po turobnim i socijalno nadahnutim zapletima, bila iznimno gledana u blagdansko doba - ključnu epizodu gledalo je 10,6 milijuna ljudi - scenaristi su odlučili skratiti zaplet, što će biti obavljeno Uskrsa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika