11.01.2011. / 09:44

Autor: Nacional.hr

Predstava 'Najbolje godine' Duška Valentića od 14. siječnja u Histrionskom domu

Kazališna predstava 'Najbolje godine' nastala je po motivima 'Đuke Begovića' Ivana Kozarca, a u predstavi osim Duška Valentića pojavljuju se i četiri glazbenika koji će predstavu začiniti pjesmama Miroslava Škore

Duško ValentićDuško ValentićZvijezda popularne serije 'Najbolje godine', glumac Duško Valentić kojeg su gledatelji upoznali kao svećenika Andriju, glumi i u istoimenoj predstavi nastaloj u vlastitoj produkciji. Dok seriju gledatelji mogu svakodnevno pratiti u programu Nove TV, ljubitelji kazališta predstavu 'Nabolje godine' moći će pratiti u Histrionskom domu od 14. siječnja.

Kazališna predstava 'Najbolje godine' nastala je po motivima 'Đuke Begovića' Ivana Kozarca, a u predstavi osim Duška Valentića pojavljuju se i četiri glazbenika koji će predstavu začiniti pjesmama Miroslava Škore, inače autora i naslovne pjesme popularne dramske obiteljske serije.

Predstava je svojevrsni kabaret koji korespondira s današnjom Slavonijom i njezinim aktualnostima, a pjesme Miroslava Škore izvodit će Duško Valentić s 'Bendom'.

Vezane vijesti

Filip Juričić: 'Sudjelovao bi u pjevačkom showu'

Filip Juričić: 'Sudjelovao bi u pjevačkom showu'

"Posljednjih mjesec dana u pogonu sam od osam ujutro do 10 navečer. I onda idem spavati. Nema izlazaka, nema televizije, nema druženja, nema… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika