11.01.2011. / 12:10

Autor: Nacional.hr

2. karnevalski vikend u Crikvenici: Goste će zabavljati Dražen Zečić

U subotu, 15. siječnja 2011. će se u 18 sati u velikom maškaranom šatoru na parkiralištu "Petak" održati Maškarana olimpijada (karnevalske igre), zanimljiva i zabavna manifestacija, kojoj je cilj okupljanje i natjecanje karnevalskih grupa s područja Kvarnera

Dražen ZečićDražen ZečićDrugi maškarani vikend u Crikvenici donosi pregršt zabave, dobre glazbe te originalnih i veselih maski.

U subotu, 15. siječnja 2011. će se u 18 sati u velikom maškaranom šatoru na parkiralištu "Petak" održati Maškarana olimpijada (karnevalske igre), zanimljiva i zabavna manifestacija, kojoj je cilj okupljanje i natjecanje karnevalskih grupa s područja Kvarnera.

Igre će se održati u šest mjesta (Crikvenica, Malinska, Čavle, Delnice, Bakar, Matulji), a najbolje ekipe će odmjeriti snage na finalnom natjecanju u Rijeci, 4. ožujka 2011.

Neke od disciplina u kojima će se sudionici natjecati su skakanje u vreći, vožnja kariole, držanje pune krigle, rezanje drveta i potezanje konopa, što će gledateljima zasigurno pružiti puno smijeha i dobre zabave. Nakon natjecanja će sve posjetitelje šatora do ranih jutarnjih sati zabavljati Dražen Zečić. Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskoj stranici: www.maskare.net.

Vezane vijesti

Restoran "Sabbia"- užitak za prave gurmane

Restoran "Sabbia"- užitak za prave gurmane

Novouređeni restoran Sabbia smješten je na samoj pješčanoj plaži tek desetak metara od mora s jedne strane i zelenog parka sa druge u sklopu Glavne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika