12.01.2011. / 09:37

Autor: Nacional.hr

Nema više HBO-a za korisnike Digi TV-a

Iz Digi TV-a poručuju kako će svi korisnici koji su imali aktiviran taj paket ostati registrirani te će im u slučaju vraćanja paketa on ponovno biti aktiviran

HBO se više ne može pratiti putem Digi TV-aHBO se više ne može pratiti putem Digi TV-aKorisnici satelitske kablovske televizije Digi TV neugodno su se iznenadili kada su dobili obavijest da od 11. siječnja više neće moći pratiti program HBO-a. Prema obavijesti objavljenoj na web stranicama Digi TV-a, razlog za prekid programa je "nemogućnost sklapanja novog sporazuma sa davateljem programa HBOkako ibi zadržali postojeće cijene te ne bi bili prisiljeni napraviti velike promjene u cijeni dodatnog paketa".

Iz Digi TV-a poručuju kako će svi korisnici koji su imali aktiviran taj paket ostati registrirani te će im u slučaju vraćanja paketa on ponovno biti aktiviran.

Inače, HBO je prestao emitirati i u Češkoj jer češki operater nije pristao na promjenu cijena. HBO se u Europi može pratiti putem satelitskih i kablovskih operatera, a u Hrvatskoj ga nude drugi kablovski operateri. Hoće li oni morati podići cijene paketa zbog promjene ugovora trenutno još nije poznato.

Vezane vijesti

Al Jazzera Balkans na OptiTV-u

Al Jazzera Balkans na OptiTV-u

Svi korisnici usluge OptiTV od 13. prosinca mogu pratiti regionalnu verziju programa globalno poznate televizijske kuće Al Jazzera. Al Jazzera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika