12.01.2011. / 14:08

Autor: Nacional.hr

'Kraljice Hrvata, sačuvaj nas od ulaska u EU!'

Jumbo plakat zamolbe Gospi protiv ulaska u EU postavljen je u dvoristu kuće uz splitsku Sirobuju na Barutani. Uz dramatični apel eurofobnog autora stoji i nekoliko argumenata protiv ulaska Hrvatske u EU, odnosno ono 'što nas čeka u Uniji'. Među ostalim tako se nabraja 'Kultura smrti', 'Diktatura relativizma', 'Dužničko ropstvo' i 'druga zla'....

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELLPhoto: Ivo Cagalj/PIXSELL




Vezane vijesti

Europska unija postaje savezna država

Europska unija postaje savezna država

Priča oko poreza u Europskoj uniji vodi se već godinama, a ona se intenzivirala posljednjih mjeseci u okviru napornih pregovora o novom proračunu… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 12.01.11. 15:04

Pa i srljamo tamo ko guske u maglu, umjesto da prestanemo kukati i latimo se posla.. Nitko nam ništa neće dati,dapače nastojat će nam samo uzeti. Stara je narodna izreka uzdaj se use i u svoje kljuse. Živio mi moj narode, kakav si da si ali moj si.


registracija
27/8/09

Lujo1, 13.01.11. 09:11

Tisuću godina su se naši pređi borili sa tim europljanima koji su nas stalno nastojali porobiti (i u pojedinim razdobljima su u tome uspijevali) za slobodu i samostalnost, a sad kad smo konačno tu slobodu izborili (ogromnim žrtvama) sad nas grupa korumpiranih lopova silom gura "dragovoljno" u tu (kako netko nekad pametno i točno reće) tamnicu naroda samo radi nekih svojih osobnih interesa.
Neće biti druge nego opet Kalašnjikov u ruke, likvidirati svu tu korumpiranu gamad i pokušati opet izgraditi zemlju kakva je bila do prije nego su ove lopine nasilno, podmuklo kao dobro organizirana "zločinačka organizacija" preuzeli vlast!
Bože pomozi!!!

--------------------------------------------------------------------------------


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika