17.01.2011. / 18:54

Autor: Hina

Novi roman o Jamesu Bondu u prodaji od 26. svibnja

Za razliku od posljednjega službenog romana o Bondu, "Devil May Care" Sebastiana Faulksa, Deaverova priča će se zbivati u suvremenu okružju

Novi roman o Jamesu Bondu pod naslovom "Carte Blanche", američkog autora Jefferyja Deavera, odvest će slavnoga britanskog špijuna prvi put i u Dubai.

Roman je naručila zaklada Iana Fleminga, a u prodaji bi se trebao naći od 26. svibnja. Za razliku od posljednjega službenog romana o Bondu, "Devil May Care" Sebastiana Faulksa, Deaverova priča će se zbivati u suvremenu okružju.

Po priopćenju izdavača, tajni agent 007 će se u sklopu svoga špijunskog zadatka naći i u Dubaiju, gdje će se sastati sa starim prijateljem. To će biti prvi posjet slavnoga fikcionalnog špijuna Dubaiju.

Kreator Jamesa Bonda Ian Fleming umro je 1964., pošto je napisao ukupno dvanaest romana o slavnom špijunu. Nakon njegove smrti zaklada Ian Fleming Publications, vlasnica izdavačkih prava, naručivala je nastavke romana o agentu 007 od raznih pisaca, među kojima su bili i Kingsley Amis, John Gardner i Raymond Benson.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika