Objavljeno u Nacionalu br. 792, 2011-01-18

Autor: Plamenko Cvitić

Premijerkina prijateljica ne da se iz Sabora: Ivanka Roksandić prvo mijenjala Šukera, sad mijenja Bošnjakovića

IVANKA ROKSANDIĆ unatoč povratku
Ivana Šukera u Sabor nije izgubila saborski
mandatIVANKA ROKSANDIĆ unatoč povratku Ivana Šukera u Sabor nije izgubila saborski mandatPremda je nedavno trebala napustiti radno mjesto saborske zastupnice HDZ-a, Ivanka Roksandić ipak će do kraja tekućeg mandata ostati sjediti u parlamentu. Ona je u prošlom sazivu Sabora već bila zastupnica, a u sadašnjem sazivu donedavno je mijenjala ministra Ivana Šukera.

Nakon što je Šuker otišao iz Vlade i aktivirao svoj saborski mandat, 57-godišnjoj Ivanki Roksandić trebao je okončati saborski mandat, ali to se nije dogodilo: HDZ-ov zastupnik Stjepan Kundić, koji je u Saboru mijenjao ministra Dražena Bošnjakovića, naprasno je početkom siječnja dao ostavku na svoju zastupničku dužnost, pa je u njegovu fotelju u Saboru uskočila - Ivanka Roksandić. Zasad nije poznato iz kojih je razloga zastupnik Kundić neobjašnjivo dao ostavku, no unutar HDZ-a se smatra da je stranačko vodstvo očito htjelo na bilo koji način zadržati u Saboru veliku prijateljicu aktualne predsjednice stranke.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 24.01.11. 21:02

Da, toliko o nepotizmu, korupciji i poštenju, ništarijo lažljiva!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika