Objavljeno u Nacionalu br. 792, 2011-01-18

Autor: Nacionalova redakcija

Zrinka Cvitešić protiv filmskog žutila

Premijera filma 'Još jedna godina' redatelja Mikea Leigha organizirana je uz pokroviteljstvo tjednika Nacional i kumstvo glumice Zrinke Cvitešić

ZRINKA CVITEŠIĆ bila je kuma premijere filmaZRINKA CVITEŠIĆ bila je kuma premijere filmaPod medijskim pokroviteljstvom tjednika Nacional prošlog je tjedna održana premijera britanskog filma "Još jedna godina" redatelja Mikea Leigha. Kako je to umjetničko djelo, tipu filma koji je manje gledan u kinima bez obzira na visoku kvalitetu, distributer Discovery Film odlučio je da svaka premijera takvog filma ima svoga kuma, odnosno kumu.

Prva kuma bila je glumica Zrinka Cvitešić, koja je odmah prihvatila kumstvo na premijeri jer je, kako je rekla, velika obožavateljica filmova Mikea Leigha, kojega je i osobno upoznala. Budući da je na premijeri navela kako je danas sve postalo žutilo, a filmovi poput "Još jedne godine" izdižu se iznad žutila, odlučila se osobno angažirati da objasni javnosti kako se ovako dobri filmovi ne smiju propuštati.

Zrinka Cvitešić potpuno je u pravu, "Još jedna godina" odličan je film o starijem bračnom paru kojemu je život poprilično idiličan, ali ljudima koji ih okružuju, prijateljima i rodbini, nije nimalo idiličan nego prepun problema. Ta mješavina komedije i drame novi je uspjeh Mikea Leigha, dosad četiri puta nominiranog za Oscara.

Vezane vijesti

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Rođena Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić, u svoje je 32 godine života ostvarila zaista mnogo. Iza nje su prestižne nagrade poput Shooting Star,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika