18.01.2011. / 10:01

Autor: Hina

Nicole Kidman i Keith Urban dobili drugu djevojčicu

Čini se da su Nicole Kidman i njezin suprug, koji oboje imaju 43 godine, čekali da prođe dodjela Zlatnog globusa kako bi objavili rođenje svoje druge kćeri

Nicole KidmanNicole KidmanAustralska glumica i dobitnica Oscara Nicole Kidman i njezin suprug, glazbenik Keith Urban objavili su u ponedjeljak da su dobili svoje drugo dijete, djevojčicu koju je rodila surogat-majka.

"Naša obitelj je doista blagoslovljena i zahvalna što je dobila malu Faith Margaret", kažu u priopćenju sretni roditelji. Keith i Nicole biološki su roditelji djevojčice koja je rođena u bolnici Nashvilleu (Tennessee) 28. prosinca, dodaje se u priopćenju.

"Nikakve riječi ne mogu izraziti zahvalnost koju osjećamo prema svima koji su nas podupirali tijekom posljednjih mjeseci, posebice prema zamjenskoj majci", dodaju sretni roditelji koji su se vjenčali 2006. godine i imaju već zajedno jednu djevojčicu, Sunday Rose, rođenu 2008. godine.

Čini se da su Nicole Kidman i njezin suprug, koji oboje imaju 43 godine, čekali da prođe dodjela Zlatnog globusa kako bi objavili rođenje svoje druge kćeri. Nicole je bila nominirana za ulogu u filmu "Rabbit hole", no nagradu za najbolju žensku ulogu odnijela je Natalie Portman.

Nicole Kidman majka je i dvoje djece koju je usvojila zajedno s prvim suprugom, glumcem Tomom Cruiseom. Nagradu Oscar za najbolju glumicu dobila je 2003. godine za ulogu u filmu "Sati", Stephena Daldryja.

Vezane vijesti

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Australska glumica i oskarovka Nicole Kidman u budućnosti bi svoju bogatu kolekciju nagrada mogla obogatiti još jednom. Naime, ova 44-godišnjakinja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika