Horoskop by Anđelka Subašić

Poslovni horoskop za period od 01.03.2011 do 31.03.2011

Nastavlja se period velike napetosti, fanatičnih sukoba ideologija koji prerastaju u oružane sukobe.

Ožujak je za Hrvatsku vrlo težak period s lošim vijestima iz inozemstva, problemima u pravosuđu, crkvi. Depresija, teškoće u poljoprivredi (zaraze, elementarne nepogode), jačanje nacionalizma, jačanje desnice, velika kriza u vladi (koalicija se ozbiljno uzdrmava), smjene kadrova, problemi u brodogradnji, ribarstvu, štrajkovi, prosvjedi i nemiri. Prosvjedi će se proširiti na studente, učenike, blokade prometnica. To sve vodi u probleme unutar koalicije.

Na udaru je najviše pravosuđe: Bošnjaković i Bajić su pod velikim pritiskom. Ministar je tih i samozatajan, ali će morati snositi posljedice za svoje ili tuđe greške u pravnim dokumentima i potpisima unazad dvije godine. Neće mu polaziti za rukom riješiti slučaj branitelja što je vrlo prijeteće za njegovu karijeru. Tužitelj je također nemoćan u najvažnijim predmetima pa je vrlo opasno vrijeme za njegovo zdravlje i za položaj.

Afere unutar vojske, HAC-a, problemi s plinom. Velike prometne nesreće u kojima će stradavati mladi ljudi, djeca, žene. Već oko 5.ožujka slijedi niz poskupljenja. Tog vikenda će preminuti starija javna osoba, čuvena i poznata po svojem ugledu i utjecaju.

Uhićenja i sukobi oružanih skupina i pojedinaca sa strukturama. Ostaje za vidjeti tko će biti ''pedro''. Predsjednik će se angažirati na smirivanju situacije, ali je promjenljive sreće i uspjeha. Kako je dosta planeta u zadnjih 30 stupnjeva ekliptike prevladavaju emocije i pojam ''bujica'' (u bukvalnom i u prenesenom smislu). Puno vode, padalina.

Velika kriza nafte. To sve ukazuje na zakulisne igre i manipulacije s ratovima, revolucijama i sukobima, kako bi se pokrenulo sa dna krize, ali stvari se često otmu kontroli. U vrijeme mlađaka 04.03. linija potresa i nemira prolazi Los Angelesom, San Franciskom i Vankuverom.

To je vrijeme smjena pojedinaca i značajnih događaja u religiji, crkvi.

09.03 izvanredni skup elitnih pojedinaca vezan za naftu.

19.03. puni mjesec donosi loše vijesti i događaje: zategnuti odnosi na rubu ratnog sukoba, kriza izbjeglica, nemiri, cikloni (Peru, Čile, Meksiko, Panama, Chicago, New Orleans, Libija, Venezuela, zategnuti odnosi Kuba-SAD. I Parizu prijete nemiri i ubojstva.

21.03 svrgavanje ili uhićenje ili smrt zapovjednika (vjerojatno pad Gadafija).

26.03 smrt svjetski poznate glumice-umjetnice, vrlo glamurozne, bogate.

Burze će reagirati ekspanzivno. Rast dolara i pad EUR-a.

Budite oprezni, racionalni, pošteni i prijateljski. Ne ulazite u rizike i sukobe. Ne pokušavajte zadržati status quo već promijenite ono što vas je do sada kočilo u životu.

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe