Tjedni horoskop

Tjedni horoskop by Mira Ljubić-Lorger

Od 22.05.2012. do 28.05.2012.

Autor: Mira Ljubić-Lorger

 • Ovan ovan

  21. ožujka - 20. travnja

  Možete očekivati značajno poboljšanje emocionalne veze. Bit ćete zadovoljni sobom i svojim izgledom. Povoljna Venera može pomoći da donekle povećate i zaradu. Povoljan je i Merkur koji dobro djeluje na poslove. Obavljate ih lako i brzo. Značajan je za društvene kontakte, kvalitetnije je slobodno vrijeme. Može biti putovanja. Merkur smanjuje nervozu, olakšava uvid u probleme, pomaže kod boljeg snalaženja u svim okolnostima.

 • Bik bik

  21. travnja - 21. svibnja

  Pokušajte privesti kraju pravne poslove, investicije, poslove s nekretninama i bankama. Sve to što prije jer je Jupiter ipak na izlasku iz vašeg znaka. Dobro su aspektirani studiranje i kontakti s inozemstvom. Jupiter je i planet velike zarade i značajne pomoći prijatelja. Znači popularnost u društvu. Osigurava dobro raspoloženje i uspjeh u svemu što radite. U obitelji može biti više sretnih događaja. Zdravlje ostaje izvrsno.

 • Blizanci blizanci

  22. svibnja - 21. lipnja

  Bit ćete šarmantni i sretni u ljubavi. Povoljna vam Venera popravlja raspoloženje i izgled. Sada u vaš znak ulazi i Merkur koji dobro utječe na poslove, donosi društvenost i popularnost. Sređuju se odnosi s kolegama i rođacima. Možete očekivati značajna priznanja vezana za vašu karijeru U svemu će vam pomagati prijatelji i osobe koje volite. Možete se okoristiti popularnošću kod kolega i poslovnih partnera pa sklopiti neki novi, dodatni posao. Imate razumijevanje nadređenih. Na poslu ćete vam pomagati kolege, a pomoć vam i jest potrebna: slabo vam je zdravlje, povremeno ste nervozni i svadljivi. Pretjerano lako se umarate, prijete vam upale i ozljede. Izbjegavajte teže tjelesne aktivnosti. Ipak, vrlo ste izdržljivi.

 • Rak rak

  22. lipnja - 22. srpnja

  Svima ste simpatičniji nego inače. Još vam, naime, pomaže Jupiter pa ovo može biti razdoblje u kojem ćete ostvariti većinu poslovnih i privatnih planova. Pomažu vam ugledni prijatelji, mnogo zarađujete. Privedite kraju poslove vezane za nekretnine, investicije, sudove i banke. Jupiter često znači i početak sretnih formalnih veza. Sklon vam je Mars koji potiče aktivnost pa ćete vjerojatno iskoristiti šanse koje sada imate

 • Lav lav

  23. srpnja - 23. kolovoza

  U drugom dijelu tjedna imat ćete priliku srediti nedavne poslovne probleme. Dapače, Merkur će tada biti izrazito dobar. Imat ćete uspjeha u svemu za što su potrebni spretnost i brzina reakcije. Na vaš znak dobro djeluje i Saturn pa ćete preuzeti odgovornost za nove i to jako važne poslove, ali ćete se i u tome dobro snaći. Merkur će pomoći da o popravite odnos s okolinom. U slobodnom se vremenu opustite! Zdravlje je odlično.

 • Djevica djevica

  24. kolovoza - 23. rujna

  Pomaže vam Mars - zaokupite se nekom fizičkom aktivnošću. Prema drugima i dalje pokušajte biti što pristojniji. Još, naime, traju nesporazumi s okolinom i osobom koju volite, a mogu se javiti i poslovne neprilike. Vaša tipična osobina da kritizirate druge, mogla bi vam donijeti dodatne nevolje u odnosu s okolinom. Sve velike odluke odgodite, izbjegavajte razgovore, ogovaranja, putovanja, kupovine. Sve će to kratko trajati!

 • Vaga vaga

  24. rujna - 23. listopada

  Poslovi su sada uspješni. Pomažu vam kolege, može biti korisnih novih poslova. Možete uspješno srediti i svoj emocionalni, privatni život. Dobro ćete se slagati s prijateljicama. Mogući su darovi i usluge. Zadovoljni sobom i ljudima u svojoj blizini, mnogo ćete izlaziti vani, a i novca ćete imati nešto više. Uskoro ćete imati povoljan utjecaj Jupitera i time priliku za uspješno rješavanje svih bitnih životnih problema!

 • Škorpion skorpion

  24. listopada - 22. studenog

  Uskoro prestaju nevolje koje je izazivao loš aspekt Merkura pa će početi znatno smirenije poslovno razdoblje. Iskoristite to pa obavite što je moguće više zaostalih poslova ili da popravite one koji su se bili zakomplicirali. Prestat će i svađe s kolegama. U razdoblju ste lošeg Jupitera pa zaista morate što prije prionite na posao! Situacija će se bitno popraviti u lipnju, do tada budite vrlo oprezni. Zdravlje vam je odlično.

 • Strijelac strijelac

  23. studenog - 21. prosinca

  Bit ćete u lošem odnosu s ljudima koji su vam privatno važni, ali tako neće biti i s ostalima. I poslovna je situacija konfuzna, mnogo je komplikacija. Može biti kritika. Nemojte reagirati nestrpljivo! Sve će uskoro smiriti, ali pripazite da sada ne nastanu prevelike štete. Mars vam kvari zdravlje, a pripazite i da ne postanete agresivni! Može biti nepromišljenih postupaka, prevelikih rizika, nepotrebnih sukoba. Još malo!

 • Jarac jarac

  22. prosinca - 20. siječnja

  Možete zaraditi mnogo više nego inače. Pomažu vam kolege i prijatelji, slažete se s rodbinom. Merkur potiče društvenost i upoznavanje novih ljudi. Također znači optimističko raspoloženje, dinamičnost, želju za putovanjima. Novosti će biti dobre, a ugodnije je i slobodno vrijeme. I Mars potiče povećanu aktivnost pa ćete mnogo raditi. Imate mnogo energije pa i navečer možete zaboraviti na odmor. Korisno je i bavljenje sportom.

 • Vodenjak vodenjak

  21. siječnja - 18. veljače

  U odličnom ste odnosu sa starijim kolegama, podržavaju vas nadređeni. Uskoro ćete zarađivati mnogo više nego prošle godine, bit će pravo vrijeme za velike promjene u poslu, također i za rješavanje nekih pravnih i sudskih poslova. Sada ste se riješili lošeg Merkura pa će se smanjiti zbrka u svakodnevnim poslovima. Već napredujete u karijeri, uživate potporu nadređenih, a uskoro će se povećati i pomoć uglednih prijatelja.

 • Ribe ribe

  19. veljače - 20. ožujka

  Jupiter vam još poboljšava obiteljske veze, povećava zaradu te vas potiče na putovanja. Uspješno sređujete pravne poslove, korisno ulažete novac, dobivate priznanja te vam raste ugled. Međutim, loši su Venera i Merkur. Pokušajte izbjeći svađe te sačuvati postojeću emocionalnu vezu o kojoj sada razmišljate nerealno. Na poslu može biti neprilika zbog slabe efikasnosti, loših živaca i zaboravljivosti. Budite vrlo oprezni u prometu!

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe