Politika

23.03 / 00:00

General Slobodan Praljak, pored često spominjanih optužbi za rušenje Starog mosta u Mostaru, bit će optužen za uništavanje sakralnih i vjerskih objekata i progon civila bošnjačke nacionalnosti iz Stoca, doznaje Nacional.

Umiješanost Hrvatske u rat u BiH

Sanader i Žužul mogli bi svjedočiti zbog Praljka u Haagu

Optužnice za ratni zločin protiv petorice političkih i vojnih dužnosnika nekadašnje Hrvatske Republike Herceg-Bosne i Hrvatskog vijeća obrane vjerojatno su i posljednje optužnice koje je glavna haaška tužiteljica Carla Del Ponte podigla… Više

 • Politika

  Odlično upućen u cjelokupnu problematiku, Pankretić za Nacional iznosi pesimističnu prognozu budućnosti poljoprivredno-proizvodnog sektora u Hrvatskoj.

  OPOZICIJSKI AGRARNI STRATEG

  Ako Vlada potpiše Protokol 7 bit ću vođa seljačkih nemira

  Bivši ministar poljoprivrede Božidar Pankretić jedan je od najžešćih protivnika pokušaja Sanaderove vlade da… Više

 • Politika

  Izraelski helikopteri ispalili su tri rakete na Yassina kada je u gradu Gazi napuštao džamiju, gdje je zajedno s članovima obitelji i tjelohraniteljima prisustvovao molitvi.

  ATENTAT NA VOĐU HAMASA

  Sharonova opasna igra

  Izrael je u ponedjeljak ujutro ubio Ahmeda Yassina, osnivača i duhovnog vođu radikalne palestinske organizacije Hamas. Izraelski helikopteri ispalili su tri rakete na Yassina kada je u gradu Gazi napuštao džamiju, gdje je zajedno s članovima… Više

Politika

Revija

Business plan

Trend

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe