19.01.2011. / 11:27

Autor: Hina

Video-Amerikanci ne shvaćaju britanski humor: Ricky Gervais više neće voditi Zlatne globuse

Njegov specifičan britanski humor bio je malo previše za američke kritičare i za mnoge u publici koji su se osjećali nelagodno. Downey Jr je kasnije izjavio da je ovogodišnja dodjela bila "neuobičajeno zločesta"

Ricky GervaisRicky GervaisBritanski komičar Ricky Gervais, čije je ovogodišnje vođenje dodjele Zlatnih globusa izazvalo brojne kritike, izjavio je da više neće voditi tu svečanost.

"Neću to više raditi. Mislim da je dvaput bilo dosta", rekao je Gervais, autor poznate humoristične serije "U uredu", u razgovoru za internetski portal o slavnima TMZ.com.

Gervais se na dodjeli Zlatnih globusa u nedjelju navečer opasno rugao s glumcima Charliejem Sheenom, Robertom Downeyjem, scientolozima, filmom "Turist" Angeline Jolie i Johnnyja Deppa, pa čak i s hollywoodskom udrugom stranih novinara koja organizira dodjelu.

Međutim, njegov specifičan britanski humor bio je malo previše za američke kritičare i za mnoge u publici koji su se osjećali nelagodno. Downey Jr je kasnije izjavio da je ovogodišnja dodjela bila "neuobičajeno zločesta".

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika